Busakdagg Merhaba Eylül anneleriii 🤍 Doğum fiyatı hakkında bilgisi olan var mı,doktorunuzla görüştünüz mü ? Kahramanmaraş sular akademi hastanesinde doğum fiyatları ne kadar biliyor musunuz ? 🫠🤭
_ozlmm Busakdagg Ah sorma 🤦🏽♀️ İstanbuldayım şuan fiyat 11.000 oda normal doğum fiyatı 😏 Fiyatlar çok uçuk gerçekten
Busakdagg suscarparimm gayet uygun bence,5300 olarak fiyat aldım (Ceyhan) sağlıkçı indirimi olmamış hali,sağlıkçılara ekstra indirim uygulanıyor
Busakdagg Neriman59 bundan sonra zam gelmeyeceği hakkında duyum aldım ama ne kadar doğru bilmiyorm,biraz pahalıymış ama 🤦🏻♀️
Nurercan Neriman59 hangi hastane acaba? Benim arkadaşım Martta yapmıştı doğum. 4500dü en son. Ben muayeneye gittiğimde en son zam gelmişti. Ona da zam gelmiştir.
Semra41 Busakdagg bıze de öyle soylemıslerdı hazırandan sonra daha zam olmaz denıldı 5 bin tldi fıyat sımdı sorduk tekrar 6.500 dedıler😁😁(Kocaeli bu arada)
suscarparimm Busakdagg Sağlıkçı indirimi uyguluyorlar mı orda bizim burda da o yok 😂 Oysa doktorumda tanıdık
Busakdagg Zeyno4225 evet bazı hastanelerde dogum farketmeksizin aynı fiyatı veriyorlar bana mı yüksek geliyor bu fiyatlar 🤷♀️🤦🏻♀️
TTtutku Zeyno4225 yaa bende Rizedeyim ama konyaliyim eşim burda görev yapıyor ailem orda olduğu için konyada mi dogursam diy düşünüyorum ne kadar fiyatı hangi doktor bide
Busakdagg suscarparimm evet hem sağlıkçı hem de eski çalışanları olduğum için indirim yapıyorlar ama ne kadar düşebilirler ki 😅🤷♀️
Asim_Mehmet suscarparimm orada zaten ucuzmus, ındirim uygulayıp bedavaya mı yapsınlar 😂 Benimkisi 10bin lira, doğuma kadar da artar heralde
Busakdagg Nilasya12 Allah yardımcınız olsun ben buradaki fiyatlara pahalı derken 🫠 sizinkinin yanında bedava gibi geldi 😅
Aloneanqel Busakdagg fiyat tahmini. Şuan 3500 dedi. Ama zam gelecek 5 bin olacak en fazla dedi doktor. 5 bini geçmez dedi. İbni sina