Ecmel06 Allah aşkına bile biri varsa yardımcı olsun kafayı yemek üzereyim. 20 günlük henüz ne uykuya dalıyor ne uyanıkken susuyor. Ya ağlar ya meme emer. Öbür türlü morarana kadar ağlar. Bu hep böyle mi olacak. Uyanıkken sürekli ağlayacak mı.
Mrv135 Ecmel06 Gazi olmadığından falan eminseniz kucağınızda gezdirerek pışpış yapmayı deneyin belki işe yarar.
MeriHera Ecmel06 eğer bir sıkıntısı olmadığına eminseniz daha çok temas edin bebeğinizle, mesela sling takıp gezin evin içinde anne karnını özzliyotdur belki daha minicikmiş kuzum, Allah yardımcın olsun canım geçecek bu günler sağlıkla büyüt inşallah 💕
Pinpirikanne Ecmel06 yani zten sesszce düzenli uyumasi beklenemez yenidogan sonuçta ama yarim kundak gaz cikarma ve tanidigm sutuyle doymuyodu acikcasi mama verdigi zaman sakince uyuyordi bagirmiyodu hem emzirip hem mama ile destekliyodu yine siz bilirsnz tabiki
Kubra_miray_szr Ecmel06 benim yeğenim oyledi doktoru dedi bebek aç tam doymuyor diye ağlıyormuş belki sizinde bebiş öyle veya karni bir yeri ağrıyor olabilir gazdan dolayı ağlamaz bu kadar 🤗
Ecmel06 Mrv135 yapıyorum durmuyor o şekilde de. Ne yaptıysam çare olmadı. Gazı olduğunda anlıyorum ama gazı yokken de öyle.
gulten5897er Yarım kundak yaparak uyuyayım deneyin hem sıçramaları azalır uyurken kendini uyandırmaz hem de anne karnında gibi hissettiği için huzurlu olur.
Ecmel06 gulten5897er kundak yaptığım an sanki zincire vurmuşum gibi moraracak kadar ağlıyor. Çok huysuz
Mrv135 Ecmel06 Allah yardımcınız olsun güzel anne. İnşallah bebişin sorununu bulup çözersiniz de siz de rahatlarsınız minik de 🙏
Ecmel06 Pinpirikanne Ben çok yenidoğan gördüm ya akıllı akıllı sütünü içiyor uyuyor ya da kucakta duruyordu. O yüzden tuhafıma gitti. Mamayı deneyeceğim. Sağolun
Ecmel06 Kubra_miray_szr Ben huysuz olduğunu düşünüyorum direk. Mamayı deneyeceğim inşallah fayda eder 🌼
Kubra_miray_szr Ecmel06 20 günlük bebek huysuz olmaz canım dediğim gibi ya doymuyor yada bir yeri felan agriyordur gazi varsa kolik bebekse zaten anlarsin