minik_koala_ve_annesi Benjaminannesi hahahah masallah o kadar cok mu yavrum😆sen bir koseye koy benim olmazda senden alirim🤣
hilalhanim Buzluğa atıcaksınız saklamak için buzun etkisinden çatlar diye düşünüyorum ben 🙄 ama bilemedimde şimdi
Damla1995 Ozel pozetini alsaniz daha mantikli buzluk icin. Ha ama bikac gunluk icin aticaksan bisi olmaz diye dusunuyorum.
Benjaminannesi Hira_46 ablam poşet almaya inemedim bebek daha küçük aşağıda zaten eczane o riski alamadım neyse akşam alırım inşallah
Benjaminannesi minik_koala_ve_annesi yok kız çok az valla olsa veririm öyle anlaşılacağını bilmiyordum 😂 poşet yok elimde minik cam şişeler oluyor ya onlara koysam kaç gündür rahatsız içemiyor ya mamayla ya da sagip veriyorum poşet kalmadı mastit mi oldum ne ağrıyor baya ondan
Benjaminannesi minik_koala_ve_annesi ya çok öksürüyor 😓😓 dün hastenede kaldık bugünde baya öksürüyor Allah’ımmmm
Anne1010 Biz hastanede yatarken biberonlarda saklıyolardı cam olanlarda bişey olacağını sanmıyorum hepsini dolapta muhafaza ediyolardı ki bende öyle yaptım bi sorun yaşamadım