Anneolmak188 Doktora gittim şimdi çıktım bende varmış nasıl bişey folik asit kullan dedi bir tane özel ilaç yazdı yumurtalarım çok hızlıymış öyle söyledi özele gitmelimiyim ?
SutlacimiYedimmiBen Anneolmak188 polikistik over sendromu yumurta tembelliği diyede geçer yumurtlama olmaz her ay veya nadiren olur. Yumurtalariniz nasl hizliymis onu anlamadim??
El_Ebruli Anneolmak188 korkma sakın benim de var ve şuan elhamdülillah ikinci çocuğuma hamileyim hemde doğal yollardan 😅🥰
TeoMom Anneolmak188 Eğer kilon varsa canım kilonu ver sağlıklı beslen düzenli spor yap bende de vardı ama fazla kilolarımı verip sağlıklı beslenip spor yapınca 1-2 ayda hamile kaldım kesinlikle hamileliğe engel değil
Anneolmak188 SutlacimiYedimmiBen öyle dedi valla yumurtaların çok hızlı olduğu için yer değiştiriyor pkos falan dedi özelede gitcez
Anneolmak188 SutlacimiYedimmiBen yaşın çok genç bekle acele etme bu yaşda hamile kalamazsın dedi ama çevremde çok insan var 18-22 arası hamile kalan
Limonzeytin SutlacimiYedimmiBen yok yahu seviyeleri var bunun kiminin rezervi az kiminin çok oluyor. mesela benım fazla ymrta rezervim var her ay 2 3 ymrtam oluşp çatlar denk getirebilseydm çoğul gebelğm olurdu nasip tek denk geldi .tanıdıklarmda var 2iz bebekleri olan böyle. Amh değerine bakılması lazm tembellk demek için.
SutlacimiYedimmiBen Anneolmak188 bnde 21 22 civarı doğal yollardan hamile kalmıştım polikistik over sendromuna ragmen
sedaa- Anneolmak188 polikistik over olunca biraz gebe kalmak zorlaşıyor fakat fazla kilo varsa vermek gerekiyor Sağlıklı beslenmek gerekiyor ben çatlatma ile hamile kaldım