Kelebekk-0307 ArzuuAslann sleepy natural kullanmıştım ilk zamanlar gayet güzeldi sonra baby turco ya geçtik ondan sa memnun kaldım şu an molfix kullanıyoruz sadece yapısı biraz farklı geldi sleepy ve baby turco ya göre biraz daha sert gibi onun dışında iyi hiçbiri pişik yapmadı.
Deletedmom_7 ArzuuAslann sleepy kullanan arkadaşim önermedi lastikleri çok sıkıyor iz bırakıyormuş. Sonradan internetten de o tarz kullanıcı videoları görünce vazgeçtim molfix aldım.
ikikedi-birbebek ArzuuAslann Bebegim henüz çok küçük ama bı kaç araştırma yapmıştım Molfix diyorlar genel olarak sleepyde sızdırma ve küçük gelme gibi şikayetler var şimdilik aklımda Molfix kaldı Trendyoldan indirime girince stoklama yapacağım. Islak mendil olarakta sleepy yenidogan düşünüyorum.
gorky Sleepy bio natural aldım henüz kullanmadım ama bi çok bezin içerisinde kimyasal oranları yüksek olduğu gösteriyor elbette her çocuk aynı olmaz ama bi çok markanında pişik yaptığını yazmışlar
suscarparimm ArzuuAslann Kızıma molfix pure and soft kullanıyorum oğluma da onu kullanacağım çok memnunum