kr1907 Kızlar 2.gebeligim ilki sezeyandi şimdi 28.haftamdayim sezeryan tarihi özelde ne zaman tarihi veriyor doktor nilginiz var mi ilki suyum geldi ama sancı olmadığından sezeryan olmuştum aynı gün
bernaulusu kr1907 32.haftada doktorumla görüştüğümüzde 36.haftada kesin tarih ve saati belirleyeceğimizi söyledi
miniktirtilim kr1907 32 de netlesiyor asagi yukari doktorun takvimine gore ameliyathane bosluguna gore vs bir gun ayarlaniyor. Riskin acilmam sancin vs yoksa 39da. Benzer sikayetler varsa 38 icinde aliniyor
Kubra_miray_szr kr1907 sezeryan 39 haftalik güne vermezler sanırım 37 ve 38 şimdi 34 haftaligim eylül 6 da doğum olacak tabi sıkıntı birşey olmazsa
gorky Nagihanckmk Tarihin önceden belirtilmesi gerekmiyor mu zaten 37+2de kontrolüm var cumartesi dahada çağırmaz zaten herhalde 38+5doğumum olacak çünkü
Kubra_miray_szr Umaykus canım bana 26 haftada doğum tarihini verdi🤗🤗kesin dedi 6 eylül şimdi 34 haftaligim cuma kontrolüm var aksilik olmazsa her şeyi tekrardan konuşacağız 😊😊
kr1907 Easl kaçıncı hafta ya denk geliyor peki tarih sizin geç belirlenmiş yani bursa yazilanla5a göre herkese erkenden söylenmiş
Umaykus Kubra_miray_szr ay inşallah hayırlısı olur balım da normal doğum istemedin mi yoksa planlı sezeryan mi ben korktugumdan ötürü galiba sezeryan isticem😔❤️🔥
Kubra_miray_szr Umaykus benim kinci gebeliğim ilki sezeryandi buda öyle olacak 🤗🤗kızım 7 yaşında oğlum olacak şimdi sezeryanda zor amaa😁ilk gün çok zorlanirsin ondan sonra 10 güne toparlanirsin tam iki doğumda çok zor gerçekten Rabbim hepimize tez vakitte sağlıkla kavusmayi nasip etsin
Ays_cskn kr1907 Benimde 2.sezeryan.olacak nasipse 31 +1 haftaligim daha ozeli bilmemde bende devlet takipliyim ne zamana verir merak ediyorum