Eveeeett bende doğurdum ☺️ Öncelikle rabbim herkese doğru kişiden doğru zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Şimdi gelelim nasıl olduğuna. Ben doğumdan bir gün önce (37+4) denize gittim yüzdüm gece 12 gibi evdeydik. Sonrasında eşimle birliktelik yaşadık. Saat gece 2 civarı karnım ağrımaya başladı. Denizdi klimaydı derken üşüttüm mü acaba diye düşünüyordum. Hep uyumaya çalıştım ama yarım saatte bir bir saatte bir karnımın ağrısından uyanıyordum zaman geçtikçe karnım iyice ağrımaya başladı. Bebek bi yerde toplanıyordu resmen karnımın bi tarafı havada bi tarafı sönüktü. Öyle böyle derken sabahı ettim. Sabah 7 yi geçerken wc ye girdim büyük küçük yaptım. Sonra uyuyayım az daha derken birden suyum geldi. İlk başta idrarımı m yaptım derken kanıda görünce suyumun patladığını anladım. Hemen hastaneye gittik. Meğerse benim karın ağrısı sandığım şey sancıymış ☺️ Doğum başlamış. Hemen doğuma aldılar yarım saat 1 saat içinde de bebeğim kucağımdaydı. Normal doğum çok ağrılı bi daha çocuk doğurmak istemezsin vs diyenler varsa çevrenizde size şu kadarını söyleyeyim, evet her insan farklıdır ama inanın korkuttukları kadar zor değil. Tuvaletini yapar gibi ıkınıyorsun kabızken nasıl rahatlarsan bebek çıkar çıkmaz oh çekiyorsun resmen saniyelik. Cuma günü nişanım gelmişti pzartesi de doğru. 8.8 de dünyaya gözlerini açan bebeğimle beraber birazdan taburcu olucaz inşallah. Rabbim hepinizin yardımcısı olsun. Dışarıya kulağınızı kapatın kimsenin sizi korkutmasına izin vermeyin. Ha bu arada nefes alırken derin nefes alır verirken yavaş verirseniz sancıyı yönetmeniz kolaylaşıyor.