Emilya_1996 Bu gün ovitrelle iğnemin 15. günü test yaptım negatif 😔 Oysaki ağrım var diye nasıl mutlu olmuştum.Göğüslerim karnımın altı ağrıyordu ilk hamileliğimdeki gibi aynı(kalbi durduğu için kürtaj olmuştum). Adetde olmadım ama daha,çok umutluydum çok
mminiginannesi10 Emilya_1996 bende aynı durumdayım umudumu yitirmk üzereyim 😔 kürtaj ve kimyasal yaşadm 8 ay içinde
Mucizebb Emilya_1996 Bnde çatlma ignesi yptm negatfle sonuclandi adet oldm hickira hickira agladm esime dedim aşilama olalim hayir bkleyelm biraz dedi bnde adetn ikinci gunu yine yapalim dedim. Bagirdi fln yok diyorum bkle biraz dha diyorum fln bn o gece hickira hickira agladim. Sorna adetten ciktim. Rahim filmi fln cekelim dedim neyse ikna etim hem rahim filmi icn hem aşilama ve adet gunumu bekledim bi sonraki karnm cok feci agriyordu en son gidip test yptm kan verdim veee pozitif tabi ovulasyon testide denemistim o ay oldu cok sukur 25 haftlik hakileyim
M21052022 Emilya_1996 Asla umudunuzu yitirmeyin. Gerçekten Allah bir kapıyı kapatır ama en güzel kapıyı açar. Ben çikolata kisti ameliyatı oldum ve çok büyüktü ameliyat sonrası hormon değerlerim değişti. Beslenmeme dikkat ettim, düzenli uyudum ve hamile kaldım çok şükür. Beslenmenize lütfen dikkat edin. Kesinlikle olacak. Rahminiz yumurtalığınız var sonuçta inşallah olacak merak etmeyin.
Emilya_1996 mminiginannesi10 benim doktorum 3 gunde beklememi soyledi.Canim benim sıkma sende o guzel canini.insAllah Allah bizide sevindirir.Belkide bu bizim imtihanimiz
Deletedmom928382 Emilya_1996 aralıkta hamile kaldım şubatta kalbi durdu kürtaj oldum martta bir adet gördüm sonra yine hamile kaldım Haziran’da yine kalbi durdu. İki gebeliğim de aynı haftalarda son buldu oysa ikincisinden çok ümitliydim. Şimdi şey düşünüyorum tek seferde gebe kalıp doğuranlar ne şanslı hiç düşük yapmayanlar. İlkinin kalbi durmasaydı bu ay sonu doğum yapmış olacaktım nasip tabi. Çok üzülüyorum sonra hemen umudumu yeniliyorum aradan zaman geçiyor yine umudum kırılıyor böyle ilginç bir durum içindeyim. Şimdi hamile kalmaya çalışıyorum ama kalsam da bu kez yine mi aynısı olur stresi beni yiyip bitirir heralde. Ne hamile kalmaya gücüm var ne kalmamaya. Kalmak istiyorum yerini doldurmak kalmak istemiyorum korku var aynısı olur korkusu. Allahım sen büyüksün her şeye çok şükür bizlere de yardım et sağlıklı evlatlar ver tez vakitte inşallah. Seni çok iyi anlıyorum inşallah vakti geldiğinde nasibimiz bizi bulsun ve inşallah o vakit çok yakındadır 🙏
M21052022 Emilya_1996 eder merak etmeyin. Size tavsiyem her sabah aç karnına 2 adet kuru incir yiyin. Ben çok faydasını gördüm. Ara öğünlerde ceviz badem kuru yemiş yoğurt bunları tüketin.