buse_2695 Sol boşluğumda bi acı var sürekli bişey batıyormuş gibi oramı elleştiğim zaman acıyor sanki oram sizde var mı böyle olan
Meros15 buse_2695 benim de öle dokununca acıyo yatınca kalkınca dönünce falan doktora sormuştum normal dedi artık bebek icerde büyüdüğü için yeri de daraldığı için organlarına baskı yapıyor o yüzden bu kadar acı veriyor bizde 38+4 olduk bayadır çekiyorum bende
Meros15 buse_2695 sizin daha yeni başlamış uyuyabiliyor musunuz geceleri falan benim de 1 yaa yakındir ağrıyo sol mide tarafım
buse_2695 Meros15 dönmekten pek uyuyamıyorum sağıma yatıyorum sağım ağrıyor soluma yatıyorum batma oluyor ağrı oluyor 30 arayla uyanıp dönüyorum
Meros15 buse_2695 artık git gide de ağırlastik Allah sağ Salim sağlıkla hayırlısıyla vaktinde bı avazda kucağımiza almayı nasip etsin inşallah 🙏 normal mi düşünüyorsunuz
61boncuk61 Bende böyleyim 1 aydır bu şekildeyim.demek ki normal mis.ama çok acıyor dokununca dönünce .24 ünde doğumum var.Allah im sağ salim dogurmamizi nasip etsin inşaallah