Kızlar kurban bayramının ilk günü bağda kurbanı kestik etimizin doğrasım kıymalı çektirdik etin başıma geçmeden önce demiştim oğlum annem etimizin yerleştirmeyi öyle gel geliyorsan falan diyordum çünkü 10 gün vardı doğuma neyse karnımı okşayıp hep diyordum oğlum etimizin ortada bırakma annem birazda ha dur falan diye çünkü kasıklarıma ağrıyordu Bi haftadır kalçamın üstüne oturamıyorum neyse evimize geldik etllerimi yerleştirdim kayınvalidem gilin şehirdeki evlerine gittik onlarda bağda kalıyorlar neyse etleri gönderdiler dipfrize koyun diye gittik onlarıda koyduk eve geldik artık yatma vakti geldi ben tövbe uyuyamıyorum ağrıdan hemen kalkıp gitmekte istemiyorum çatı muayenesi yapıyorlar sürekli diye artık dişimi sıktım sıktım en sonunda 3.30 da evden çıktık çıkarken de eşime çantaları al diyorum oda diyorki doğuracanmıki al sen dedim artık bündük aramaya gittik saat 4.30 da doğum salonuna aldılar beni acilde suyumu patlattılar yukarı aldılar sabah 7.40 doğurdum oğlumu darsı kıurtulamayamlara inşallah sizlerin varmı böyle hikayeleri