yigitinannesiiiii mucizegebee canım değerler kişiden kişiye göre değişir kiminde 100 çıkar kiminde 2000 çıkar artışlarınızı iki güne bir takip edin düzen li artış varsa sıkıntı yok demektir 😉☺️
Melek_Erten mucizegebee yanlis bilmiyosam eger ikiz gebeliklerde normale oranda %30/%50 daha fazla diye biliyorum
yigitinannesiiiii mucizegebee hayır canım normal yani kişiden kişiye göre değiştiğini anlatmak istedim sadece fazla demek istemedim😉
Melek_Erten mucizegebee canım çok bisi bildigim yok sadece normal seyreden rakamlar 200/500 arasi diye biliyorum ben. Ama dedigim gibi bu katli cikinca kimilerin ikiz deniyo falan. Ama belki degerin nrmaldir kisiden kişiye de degisiyo soncta herkesn sabit olacak diye bisi yk. Doktora gitmmi Kese bebek gördnmü
edaa1402 @mucizegebee hayır canım normal merak etme yüksek çıktıysa bi sorun yoktur Allah’ın izniyle bende 5 haftalıkken yüksek öğrenmiştim ikiz gebelik için kese görüntüsü gerekli betadan anlaşılmaz diye biliyorum
Adacan Erken dollenmede daha yüksek geç dollenmede daha düşük çıkar canım 2 gün sonra tekrar kan vermeden anliyamazsin onu benimde 4. Haftanın sonlarında 2943 çıkmıştı değişir yani
TeoMom mucizegebee Benim 4+2 de 200 dü canım başlangıç değeri herkeste farklı oluyor 2 gün sonra kan verin 2 katı artmışsa sonra zaten doktora gider kese görürsünüz