susuderler Kızlar 28+4 çift yumurta ikizlerine hamileyim, çok şükür şimdiye kadar herhangi bi sorunum riskim olmadı, yarın günübirlik denize gidecez sizce uzun süre ıslak kalmamak şartıyla girmemde bi sakınca olur mu?
1bsra susuderler bende 28.haftamda girdim canım hemde ıslak da kaldım bişey olmadı şükür doktorlar havuzu riskli buluyor denizde her hangi bir sorun olduğunu duymadım
Dyg___ susuderler hiçbir sorun yok canım ben sürekli denizdeydim hatta denizden çıkıp 36. Haftada doğuma gittim 😁
A152245 susuderler ben de 28.haftada tatile gittim 10 gün boyunca hergün sabahtan akşama kadar plajdaydım. Yüzdüm sürekli hatta. Ancak fazla güneş altında kalmamaya çalıştım, hamilelikte oluşan cilt lekelerinden çekindiğim için o da. Eğer uzun süre yüzersem bir iki kere kramp girdi bacağıma dikkat et yanında birisi olsun ne olur ne olmaz.
Oylumbaska susuderler öncelikle doktorunuza danışmak en mühimi onay verdiyse bir sakınca yok. Biz 32 haftalığız hergün 10 15 dakika giriyorum , ıslak tutmamak ve güneşte kalmamak en önemlisi.
Arzu_lina 32 haftalık gebeyim. Bu haftama kadar denize girdim ve güneşlendim. Hiç bir sıkıntı yaşamadım.Hatta doktorum günlük 1bçk saat güneşlenmemi önerdi.Havuzu hiç bir hekim tavsiye etmiyor zaten ☺️
Cicolation 34 haftalığım haftada bir gün en az yüzüyorum,araştırmalar gebelikte yüzmenin faydalı olduğunu söylüyorlar,kendini fazla yormadan yüzmenin hiç bir sakıncası yok kanaatımca