Minik1Civciv Kızlar karayollarında oturuyorum doktor hastane öneriniz var mı muayene ücretleriniz nedir 5+2 yim iki kaybım var cihazı iyi ve doktoru iyi bir hastane arıyorum yardımcı olur musunuz
Burcu-2634 Minik1Civciv avrasya hastanesinde atilla beyi çok öneriyorlar ama muayene ücretini tam bilmiyorum
hpehlivan Minik1Civciv Beşyüzevler safakta Albert bey ona gidiyoruz medicalpark dan geçtik çok önerdikleri için normalde hastaneyi sevmem ama doktor çok iyi ve rahatlatıcı açıklamaları var. Özel sigortam var ücretini bilmiyorum net olarak ama 160-180 civarı demişlerdi bı deneyin istersenz
ikimelekannesi___ Minik1Civciv Avrasya Atilla bey en son 300 TL idi şuan 400 yapmıştır herhalde Başarı hastanesi Kenan çalışkan 350 TL Başarı hastanesi selime Hanım muhtemelen o da 350 TL Küçükköy Ebru coşkun özel kliniği 250 TL ama hepsinden detaylı bakar kefilim Bunlar sigortalı ücretleri sigortasız çok çok pahalı özel hastaneler ebru hocaya giderseniz ilaçları sigorta anlaşmalı olmadığı için özele giriyor ondan dolayı sağlık ocağında yazdırmayı tavsiye ederim
Sarmihce Minik1Civciv Duygu Hastanesi Yeşim Çelik takipliyim. Çok tecrübeli bir doktor. Anlayışlı samimi ve bilgili bir kadın. Açıklamalarıyla insanı rahatlatıyor. Muayene ücreti 250₺ oldu. Kayınvalidemden tutun ailedeki bir çok kadını doğurtmuş😬
Burcu-2634 kubraballi23 ilk 3 esy betül hanıma gittim kese varken bebek oluşmaz dedi bebek oluştu gelişmez dedi ama orada da yabancı bi bayan doktor var orda ds onu öneriyolar
_Yeni_anne_ Rami hastanesi dr nehir bayram. Sigortaliya muayene ucreti 200.. Bir de duygu hastanesinde dr Saide KARAAĞAÇLIOĞLU nu önerdiler, muayene ucreti icin hastaneyi ararsaniz soyluyorlar. 250 300 arasi bi seydi tam hatirlayamadim
ikimelekannesi___ Minik1Civciv ay onu da dicektim unuttum kuzenlerim hep ona gitti çok beğendiler çok memnun kaldılar ondan bende bu doğumda tetkikleri ozledebyaptim son aylarında muayeneye vs devlete gidiyorum insAllah doğumu da orda yapacağım