Dilarac Sizce ‘ 11 haftada cinsiyet öğrenen oldu mu 11+5 de ikili test yaptıracağım öğrenebilir miyim
egemomss Dilarac bana tahminde bulundu bacak arası boş kız olabilir dedi. 14.haftada erkek olduğunu öğrendim sonra da netleşti zaten. Bence çok erken cinsiyet için.
Niska Dilarac selammm ben 10+3 günde doktora gitddim doktor bana söylediki kemik yapısı kıza benziyo 100 90% kız dedi şimdi ise ayın 17 fisi gidicem inşaallah qız olur 🤲
Dylann egemomss hmm anne ne hissederse o dur bende kız hissedyorm doktorm kız dedi ama 2 hafta sonra gel net belli olur dedi ama kesn gbi konştu bende kız hissedyorm dye kız oldğna inanıyorm😃 daha gitmedm kesinlk için
EmineDefneGokce Dilarac ilk kızımı 12 de öğrendim Bu hamileliğimde de 12 de öğrendim kız Perşembe yine gidiyorum 14. Haftam inşallah değişmez 🥰 çok alıştım kızım diye seviyorum
Dylann Nurnisaa aynen ben 7 aylık olsn öyle sorcam doktora diyordm😂😂 11 de dayanamadm hocam nedir blyosanz syleyn diyince doktor direk kız dedi🥶🥶
mervehamiatalay Dilarac 11+5 de net öğrendik biz cinsiyet partisi yapacağımız için doktorumuza sorduk cinsiyeti neyse eğer kağıda yazın net degilse bir ay sonra tekrar bakalım dedik net asla değişmez dedi yazdı kağıda verdi bize 😊