Because Umayderin halsizlik ateşlenme 🥲🥲 enerji düşüklüğü 😪ve sanki zaman durmuş gibi hissediyorum 😪😪
Yenidilek Umayderin aşırı zor geçiyor 2. Hamileliğim oğlumda kuş gibiydim kızım olacak maalesef oturduğum yerden vinçle kalkacağım nerdeyse. Hayatta hamilelikten bu kadar nefret edeceğim gelmezdi aklıma aşırı derecede hayat kalitemi etkiledi. Mide yanmaları üst seviyede halsizlik kasık ağrısı gece sağa sola dönememe uyurken böyle saçma sapan bişey bir an evvel doğurmak istiyorum. 100 kişiyle birlikte yaşıyormuşum gibi çok ağır.
Tugce3441 Umayderin ıyı gecmıyor geceleri uyuyamıyorum sağ sol dönemıyorum sıcak ayrı dert mıgde yanması oturuyorum kalkamıyorum yatıyorum kalkamıyorum hıc bırseyden memnun degılım attık doğurmak istiyorum hayat kalıtem düştü resmen buzlu su içiyorum suya doyamıyorum durduk yere terlıyorum offf
Umayderin Nrgl1925 aynı şekilde benimde ve bebeğimin bası yukarda 36 haftaya kadar aşaga başının donmesi lazımmıs 😞
Bebitooo Çok sıcak uyunmuyor, oturulmuyor gezilmiyor Allah yardımcımiz olsun az kaldı. Kızlar bu arada sabahları uyandığımda bacak aramda kemik ağrısı oluyor arada şiddetli bel ağrım oluyor az biraz yurusm sizlerde de var mı
Umayderin Bebitooo geceler sürekli ayaktayım gündüzlerimde en fazla 3 saat uyuyabılıyorım cok zor gecıyor çok sıcak 🥵
Ozlemsarap Gece uykuları yok denecek kadar az gündüz kahvaltı sonrası bu tür uyku üstüne şehir değiştirerek taşınma telaşı hiçbir halta yaramayan topaç gibi ordan oraya yuvarlaniyorum terlemek ve dehşet su içme isteği ve üstümü değiştirirken gobegimden bacaklarımı hareket ettirmek zor olmaya başladı iyi ki doğum iznine erken çıkmışım diyorum 37 ye kadar asla calisamazmisim o kadar zor olurmuş ki bu sıcaklarda 😩😩
Umayderin Ozlemsarap bende 32 haftamda izin aldım iyiki almışım bu mide yanmalarıyla bu sıcakta asla çalışılmaz evdeysen bile mahvoluyoruz
Melisayuce Bu uyku sorunu bende de var kesinlikle uyuyamıyorum. Geceleri ayaktayım hatta eşim işe gittikten uzun bir süre sonra uykuya dalıyorum kalktığım da su gibiyim sürekli su ihtiyacı ve wc ihtiyacı için kalktığım için de 3 saatlik uyku tamamlanmıyor bile uyuyamadığım için de tüm gün yorgun geziyorum hiç bir şey yapadım gelmiyor
Umayderin Melisayuce aynı şekilde bende gerçekten artık cok yoruluyorum şu 10 gündür mahvoldum mide yanmasıdan zaten hiç bişe yapamıyorum sürekli ayaktayım geceleri allah yardımcımız olsun
Maden Melisayuce bende aynı hic uyuyamıyorum uykum gelmiyor geceleri gündüz biraz mayışıyorum bir iki saat sonra başka uyku yok gözümde