Esrakky Kızlar selam 👋🏻 Haftamdayım bu haftalar cok onemli bebeklerın en çok kilo aldıgı haftalar 🥰 Kızlar kilo alsın diye neler yapıyorsunuz ? Deneyen ve bunu yapın bende yaradı diyenleri yorumlara alalım bütün annelerimize öneri olsun 🌺 32 . Haftada 2.145 dedi ama erken gelme riskim var ne kadar kilo alsa benim için o kadar iyi sizde durumlar ne bu haftalarda kaç kilo ? ☺️
huvuuuuff Esrakky biz de 33. Haftadayız kemik suyu, et, kaşar, şefrali, çiğ kuruyemiş, muz ve ballı süt çok içmeye başladım göbek çevresi 1 haftası geriden geliyordu bunlarla beraber düzeldi 1 haftada 250 gram almıştı geçen hafta😊
Edau9 Esrakky Daha bugün okudum doğruluğunu bilmiyorum ama Şekerli yoğurt bebislere çok kilo aldırıyormuş🙈Yoğurda bir iki kaşık toz şeker dokup yedim bakalim 😁😁😁
Pcoslubiranne Esrakky benim bebegim iri ama bizde genetik ekstra hic bir sey yapmiyorum 30 haftalikken 2 kilo demisti 32 oldum. Kaşar peyniri süt ceviz muz. Ozellikle muz ve kaşar hemen kilo aldiriyor. Ama yapisal bir durumsa fark edecegini sanmiyorum.
Deleted4445656 huvuuuuff toz şeklinde olanı süt ile karıştırıp içiyosunuz kendim yapıyorum farkını görüyorum hamdolsun☺️
Edau9 Deleted4445656 Gerçekten mi çok sevindim buna bende sütten midem bulanıyor diye içiyordum henüz 19 haftalık hamileyim umarım bende faydasını görürüm 🥰🥰
Deleted4445656 Edau9 evet internette araştırınca başkalarında yapmış bunu bilenler var🙈 bende süt içemiyorum sade iyi oldu benim için🙈
Neslihan5241 Edau9 bende öyle süt seven biri değilim tiskindim çocukluğumdan bu yana hiç içmiyorum ama süt yerine yoğurt peynir kaşar peyniri yiyorum bende yoğurdu şekerli yiyorum karpuz çok tüketiyorum 2 günde bir karpuz yiyorum