Damlademir Buseeeeeeeee 3 tane koydum bi tane yeterli geldi 2 tane koyabilirsiniz ğöğüs pedi de koydum ama kullanmadım gerek yokmuş
Bayancorek Buseeeeeeeee 2 adet pijama takımı (1 i sabahlıklı) ve 1 adet gecelik koydum. Göğüs pedi de koydum çünkü 20 li haftalardan beri kullanıyorum ben çok akıntı oluyor.
benguuusk Buseeeeeeeee 1 adet gecelik 1 adet alt üst takım ama 1 tane daha gecelik koyucam kan olur falan diye
RehoGelin Buseeeeeeeee ben 1 tane elbise gibi olandan bir tane de pijama takımı koymuştum sonrasında lazım oldu birtane de orda almıştık 3 gün kalmıştım çünkü ben daha az kalırsan belki birer tane de yeterli gelir göğüs pedi de koydum ama zaten sütüm öyle dışarıya akacak kadar gelmemişti ben yine de kuru tutsun diye koydum göğsüme
Buseeeeeeeee benguuusk bende.her ihtimale karşı 3 tane koyayım diye düşündüm ama fazla gelirmi Bilmiyorum tabi
Arife2736 Buseeeeeeeee göğüs pedine ihtiyaç duymazsin canım bir anda o kadar süt gelmiyo çünkü pijama değil ama iç çamaşırı alt üst fazla çok fazla terliyosun
Deletedmom_110 Ben 5 takım koymuştum 1 tane yeterli oldu iç çamaşırı da çok koymuştum ama ona da gerek kalmadı hiç giymedim bile göğüs pedi de koymuştum ona da gerek kalmadı ilk günler zorla geliyo zaten süt
Melikerva Buseeeeeeeee ben 3 takım koydum 1 i sabahlıklı . Göğüs pedi de koydum inşallah foşur foşur sütüm gelir 😁
Senazeynep34 Bana kalsa bir sürü pijama götürmek isterim ama bakalım 😀 herhalde 2 takım pijama, 1 gecelik götürürüm. Birde fotoğraf çekimi içini pijama takımı göturcem inşallah 😀