Azizinannesi2 Asil_hatun geçmiş olsun canım şu an acile gelen hastaların %98i diyeyim kusma ishal karın ağrısı şikayetiyle hastaneye gidiyorlar salgın bu sürekli ekmek kola yiyip için o iyi gelir
Asil_hatun Azizinannesi2 teşekkür ederim canım suyu bile kusuyor kusmamasj için prilam verdim karın ağrısı daha çok arttı kusunca rahatlıyor 5 dk sonra aynı kivranmaya başlıyor
Azizinannesi2 Asil_hatun üşütmüş bile olabilir canım o zaman herşeyi temizse sıcak havalarda yerler soğuk diye yatmış oturmuş da olabilir
minissannee Asil_hatun salgın bende öldüm bı lokma dahi yiyemedim hepsi çıkıyordu kusma bir gün sürdü iyileşme süreci 3 4 günümü aldı
Asil_hatun Azizinannesi2 evet bende usutmus diye düşündüm işte karın ağrısı kusma eklenince tedirgin oluyor insan
Azizinannesi2 Asil_hatun evvel Allah’ın izniyle bişey olmaz canım doktor herşeye bakmış bir sorun olsaydı söylerdi ben de üşütügum zaman karın ağrısı çekerim
Dark Asil_hatun üşütmus olabilir, idrar bakıldı mi idrar yolu enfeksiyonu da vuruyor mideye. Benim hep karın ağrısı ve kusma olur. Her şeye bakılmış korkmayın, yazın böyle şeyler çok oluyor. Bol su icsin hazır su tabi, nane limon falan yapın
minikkurabiyelerinannesi Asil_hatun bağırsak enfeksiyonu falan mı bar acaba , ya da güneş mi geçti başına ?