Ark Melikekader1 maşallah tam haftalarinda biz 38 haftadayiz azaldı yine hareketli ama kuvvetli degil
Gamzenur0809 Ark benegimin hareketleri onu karnımda hissetmek tek onu özlerim galıba benımkıde rahat gecıyor ama sadece onu hissetmek çok harika
Pnrtrz Ark ilgilenmem bakmam gereken 18 aylık bir kızım olduğu için bu 2. Hamileliğimin hiçbirşeyini özlemiycem çoookk zor çook😔 Allah isteyenlere nasıp etsin ınsallah
bdemircioglu Selimkemalinannesi aynen ben de. Bu kez de bebek var diye öyle davranırlar diye umuyorum 😅
Mlkysf Ark sanirim kocamin ve cevrenin ilgisi dışında hic birsey ozlemeyecegim cunku hamilelik zor hele son ayların bu sicaga gelmesi😅
Merveomer34 Ark herşeyi istediğini yemek giymek ilgi şımartılma her zaman öncelik tanınması uyumak çok güzeldi ikinci kez hamile olsam aynı tadı alamcak gibiyim
Aydanur_38 Saaki ahaha aynen hamileyken doğursamda Bi rahatlasam karnımın üstüne yatmayı çok özledim diyordum herkes şey derdi dopurunca rahatlayabileceğini mi zannediyon derdi
Tugceonur Ark bunu birde dogurunca.konusalim 😀😀😀 16 aylik bir kizim var ooo asla durmuyor yerinde ve ben 23 haftalik hamileyim
Mucizebb Ark Ben tekmelerini hareketlerini cok ozliyecgim bide 4 yasindaki oglumun surkli gelip karnimi öpmesini anne kardesim burda demesini