Baharshin İlgi ve ben hamileyim yemek yiyim de bebeğe yarasın şeklinde ki kendimi rahatlatma şeklimi ozlerim sanırım hani aldığım kilolarla kendimi böyle rahatlatiyorum 😂😂
Ays_cskn Nur79 Degilmi o tekmeler harici gercekten hamilelik kolay bisi degil ama tabiki bin sukur halimize
teacherozlem Ark hiç bir şey 😂 zor bir hamilelik geçiriyorum sağ salim alayım kucağıma yeter vaktinde saatinde inşallah
momeva Ark uyku, sen hamilesin iş yapma, sen hamilesin canın çeker, yapılan yemekler, eşime bir şey alır mısın dediğimde alması 😂
Semra41 Ark benım özleyeceğim hıcbırsey yok bıan önce gelsın dıye gün sayıyorum yüzüstü uyumak yürümek ıstıyorum artık🥹🥹🥹🥹
Se19 Ark sanırım hiçbir şeyi özlemicem çünkü bittim çöktüm artık. 15hafta oldu 64 kilodan 58 kiloya düştüm ve hala hiçbir şey yiyemiyorum. Her gün iğne vuruluyorum. Serum aldım kaç kere. Zofer kullanıyorum. Hiçbiri fayda etmedi etmiyor. Artık midem bedenime ait değil gbi😭
Acemianneszn Ark 1 haftalık oldu bugun bebeğim daha şimdiden karnimda oluşunu, onu içimde hissetmeyi öyle özledim ki
Melegimm-1 Ne bedenen nede ruhen hiç bişeyini özlemicem güzel bir hamilelik geçirmedim biran önce hayırlısıyla sağlık kızımı kucağıma almak istiyorum 👼
kizannesiyimm eftelya_ser Bunu ben yazmalıydım 😂 ben de hiç sevmedim hamileliği yaa inanılmaz zor geçiyor. Hastanelerde geçti aylarım. Daha doğmadı ama yeter artık alın şu kızı diye bağırmak istiyorum. Çok bebek baktım, o alt değiştirmeler uykusuzluk falan hepsine razıyım ama hamilelik bana göre değil. İkinci çocuk olacaksa kocamın hamile kalıp doğurması gerekir 😂😂😂
Haticebrck21 Ark galiba hicbir şey 😭uyku yok yemek yok herşeyden tiksindim el ayak yanmasından uyku uyumuyorum havalardan zaten bir yere gidileceği de yok of ki of
cgnduru Ark Allah isteyen herkese nasip etsin diyerek başlıyorum, bebeğinin hareketleri onu hissetmek dışında hiçbir şeyi. Bana göre değil valla bu is ne gelebilirse insanın başına geldi Bi mide yanması yasamadim sagolsun bebisim 😀