Ark Ben eşimin ailemin ilgisini çok özlicem birde kızımla kurduğum yakın bağ karnıma çok alıştım tabi ben rahat bir hamilelik yaşadım o yüzden bunları yazabiliyorum🤪 sizlerin özleyecegi şey ne olacak
eftelya_ser Ark valla hiçbir şeyini özlemiycem oğlum nasıl olsa yanımda olacak inşallah rabbimin izniyle ben hamileliği hiç sevmedim hiç bana göre değil
Ays_cskn Ark sadece bebegimin o tatlis hareketleri o kadar keyif vericiki gobegimi izlemek 31 +0 olduk sonlara yaklasiyoruz artik şükür 😁😁
Aydanur_38 Saaki ahaha aynen hamileyken doğursamda Bi rahatlasam karnımın üstüne yatmayı çok özledim diyordum herkes şey derdi dopurunca rahatlayabileceğini mi zannediyon derdi
Selimkemalinannesi Ben hamiş olduğum icin etrafta dışarıda cafede toplu taşımada vs gördüğüm o ekstra özeni özlerim birde yakinimdaki insanların dur sen hamilesin diyip benim elimden iş almalarını 🤭
betul12f Selimkemalinannesi ayyy ben bunu göremedim hiç ya şu toplu taşıma kısmı özellikle pek kullanmıyorum zaten ama iki gün önce otobüse bindim.Çoğu genç erkek ve kızlardan oluşuyordu.Şu anda 34 haftalığım kimse yer vermedi 😂😂öyle ayakta gittim insan bide korkuyor ya düşersem bir anda falan ama dağılsınlar vermediler yani 😅
bdemircioglu Selimkemalinannesi aynen ben de. Bu kez de bebek var diye öyle davranırlar diye umuyorum 😅
Oznur1_23 eftelya_ser aynı ben hamilelikte kendimi çok kötü hissediyorum elim kolum kalkmiyor birde iki hamileliğimde de mide bulantısı ve yanmadan dolayı yemek yiyemiyorum diğerinde 8 kilo almıştım 40hafta doğum yaptım bunda 39haftaligim 7 kilo almışım 🤦
ZEHRaakkoyun eftelya_ser aynı şekil bende hiç özlemeyeceğim canım sürekli hastalanıyorum dışarı çıkıp gelince evde desen her iş bana bakıyor yapamayınca ağlıyorum
Ark Ays_cskn ileri haftalarda daha güçlü oluyor hareketler gözlerim doluyor her defasında sağlıkla gelsinler
Benimdunyam_ Vera09 ay ne güzel geçmiş🌸 benim etrafımda da hamilelik nazı bunlar, şimdikiler çok nazlı, bizim zamanımızda sırtımızda çuval taşıyorduk diyen cahiller olduğu için çok sevmememiştim hamilelik sürecini😔
eftelya_ser Ark yooo aksine oğluşum hiç üzmedi beni ama hamilelik benim yapıma ters normalde çok rahat bir insanım ama hamilelikte biraz takımtılı hale geldim her hareketini düşünmek yediğini içtiğini düşünmek zor açıkçası kış çok ağır geçti burada 3 ay 9 ay gibiydi hiç dışarı çıkamadım düşerim diye gibi gibi şimdi de sıcaktan durulmuyor hala çalışıyorum 36. Haftam
Ays_cskn Ark Aynen oyle ilk gebeligimde plasentam on duvara yerlesikti cok net hareket goremezdim simdikinde arka duvarda net bir sekilde görebiliyorum Rabbim dileyen yolunu bekleyen herkese yasatsin insallah🥲
Melikekader1 Ark bu hafta itibariyle öyle güçlü ki o tekmeler maşallah diyim ben oturuyorsam zıplatıyor resmen bugün gözümden yaş geldi o derece
Merveyaz Ark Hareketlerini hissetmeyi özlerim sadece herhalde🥰 egemomss ay sonlara doğru hiç pıt pıt olmuyor ama yine çok güzel😊
Mervedez159 Ark ben birtek eşimin ilgisini özleyecegım onun dısında hıc bir konuda hamılelıgı ozlemeyecegım😂🤷🏻♀️
Dolunaybelinay Ark tekmeleri ni özlerdim ama artık daha da zorlaştığı için tekmeleri bile özlemeyecem. Sağlıklı kucağıma alayım yeteer hamılelık berbat
eftelya_ser Oznur1_23 benim çok rahat bir hamileliğim oldu o halde nefret ettim size Allah sabır versin😂
Limonzeytin Ark benım Özleyeceğim şey karnımdaki hareketleri hissettiklerim çok güzel duygular çok alıştım ben 😍😍
Omerva Ark dokunulmazlığımı ve bu rahatlığımı çok özlicem bide ilk zamanlarda çok aşırı bulantım oluyordu mutfağın kapısından geçmiyordum 6 yaşında ki kızımın anne ben pankek istiyorum ama yapabilecek misin yada ne bilim acıktım ama yapabilecek misin diye sormasına bayılıyorum onu çok özlicem bide 🥰😘