isimyazmakzorunlumu Vazelin zararsız değil petrolden yapılıyor. Normal zamanda bile tercih etmem ben.
Melike464860 Arvenveannesi yani bana göre fark ediyor gibi geldi canım ikisinide kullandım ama Dalin daha uzun nemli tuttu
Arvenveannesi SimayeceninAnnesi oyyyyy😍 ama madecassol ilaç sınıfına girmiyor muuuu??? Yani bir an öle çağrışım yaptı bende. ☺️
SimayeceninAnnesi Arvenveannesi ya aslında kımıleri oyle dıyor ama benımkısı genclıkten gelen bısı annem hatta o ıkısının yannda bırde sebamed mı ne vardı karıstırırdı arkadaslarıyla gün toplantılarında söylerlerdı fln kırısık azaltıyo fln bende ole bı alıskanlık oldu 😅😅😅😝 hanı maske fln hıc yapmadım hayatımda ama bolca kremlenırım bıde böle kokular cok hosuma gıdıyo banyodan sonra bı saatımı alır heryerıme sürerim
Arvenveannesi Dylann oyyy maşallahhhh size 🧿☺️ Kantaron yağı zararlı değil mi acaba. Sanki bir aktardan duymuştum kaslarda gevşeme yapıyor diye.
Dylann Arvenveannesi 😍teşekkürler valla arkdşm 6 ay kullanmş bu karışımları zarar görmemiş dye tavsiye ettm size tabi yine de siz bilirsnz☺️ Vazeln bitsn yağlara devam edecem
Gmzbiri Arvenveannesi vazelin en ağır petrol türevlerini içeriyor. Normalde bile kullanmamanızı tavsiye ederim. Onun yerine doğal yağlar tercih edebilirsiniz
Meers Arvenveannesi vazelinin içeriği temiz değil petrol türevleri içeriyor kullanmanızı tavsiye etmem
Arvenveannesi Dylann o zaman ben de deneyeyim yaaaaa.. evde kendi yaptığım kantaron yağım var. 🤷🏼♀️☺️
Elifsntrk Arvenveannesi ilk hamileliğimde kullandım hiç işe yaramadı ve ütülenme yaptığını duydum bende yapmadı gerçi ama yine çatlaklarım var hafif hafif şuna ikinciye hamileym riske atmadan vierac aldım inşallah işe yarar 😒
Arvenveannesi Elifsntrk inşallah canım🙏 Ben de hiç önemsemiyorum belki bu postla gaza gelirim dedim fikir olsun banada☺️🙏
Arvenveannesi Ormanmeyvelii ay maşallah sizee. Ben de hiç dikkat etmiyorum valla ama sanki ben başıma gelicekleri bildiğimden 🙊
Ormanmeyvelii Arvenveannesi Aşkım bol su iç 4 5 litre çok lavaboya gidiyorsun ama ne çatlak ne yırtık hatta idrar yolu enfeksiyonu mantar vs hiç olmuyorsun gebelik şekeri tansiyonu vs varsa hepsini dengeliyor. Su varsa mucizevi aklında olsun
Arvenveannesi 1erkekkannesiiii ayyyy ben deeee🥹nıvea kullanıyorum ama içeriğini hiç araştırmadım🤷🏼♀️
Arvenveannesi Arife2736 canım tavsiyene uyucam ama aynısefanın hamilelerin kullanmaması gerektiğini duydum. Benim de var bir kutu yeni almıştım hatta. İyi geliyor demekki yaaaaaaaa. Bilemedim ki🤷🏼♀️
Arife2736 Arvenveannesi ben kullanıyorum bı yan etki görmedim ama bu sende olmayacağı anlamına gelmez küçük bir bölgede dene öyle devam et
1erkekkannesiiii Arvenveannesi unibaby ve dalin var bende de bebeğe de kullanılıyor ya zarar vermez diye düşündüm ama hepsi iyidir bence 🥹🫠 Göbek çatlaklarına iyi geliyor ama bacak kalça nafile o olacak kaçarı yok galiba 🫠🫠
bdemircioglu Lierac, bio-oil, argan yağı, shea yağı, monoi yağı kullandım. 29.haftada kalçalardan başladı, bu hafta da alt karın çatlamaya başladı. Dün farkettim ki üst bacaklarım da çatlamaya başlamış. Bu arada 33+4 haftalığız.