Gzmklncc Hafif hafif olan mide bulantım bir anda artı midem ağzımda derler ya aynen öyleyim ne uyuyabiliyorum ne bişey yiyp içebiliyorum başım ve kasık ağrısını hissetmiyorum mide bulantısından nasıl geçer bu durum ya of
RehoGelin Gzmklncc al benden de okadar birde sıcaklar iyice kendimden geçtim hafta ilerledikçe hafifler diyorlar ama benim hafta ile paralel artıyor çocukları kuscam diye korkuyorum
Tugbabzkrt Gzmklncc Benimde şuan bu problemim var anlık ter basıyor ve midem aşırı derece de bulanıyor ve Bi çözüm bulamadım
Gzmklncc Tugbabzkrt ne yapıcaz dayanamıyorum öyle mi bulanırmış eşim uyuyo onu uyandırmak istemiyorum ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
nev21 Geçmiş olsun ben 5 ay boyunca anlattığınız gibiydim ve ilerleyen zamanlarda istifham çok artmıştı… hiç aç bırakmayın kendinizi biliyorum çok zor geliyor bulantı varken ama ne yiyebiliyorsanız yemeğe çalışın boş mide daha çok bulanıyor ve safra kusmak daha zor oluyor su bile içemez hale gelmiştim buz yediğimde rahatlıyordum sütlü dondurma ayran tarzı şeyler rahatlatıyordu keşfederek buldum klasik leblebi çubuk kraker haşlanmış patates beni daha çok kötü yapıyordu kişiden kişiye değişiyor lifli gıdalara bulantıyı azaltıyor diye olabildiğince lifli şeyler yemeğe çalıştım
nev21 Bir de garip gelecek ama 1 tane ya da 2 tane nohut veya fasülyeyi aç karına yutunca mide suyunu emiyor diye biraz olsun rahatlatıyor
nev21 Gzmklncc korkutmak istemem her hamilelik farklı oluyor ben deneye deneye neyin rahatlattığı keşfederek hafifletiyordum azar azar sık sık bir şeyler yemeyi deneyin ben karnımı serin tutunca biraz olsun rahatlıyordum… 67 kilo ile hamile kalıp 1 ay içinde 7 kilo vermiştim bebek depolardan besleniyor ama sizin iyi olmanız ve bebeğinize daha fayda sağlayabilmeniz için az az da olsa beslenmeniz gerekiyor
Nuurrrrrr Prilam Dr kullanabilirsiniz iyi gelir oğlumda doğurana kadar kustum çok hızla 13 kilo vermiştim 1hafta hastanede yattım çıkınca, her Allahı günü gittim serum çok iyi geliyordu günü kurtariyordum çok kusuyorsaniz serum takviyesi almanızda fayda var
Gzmklncc Nuurrrrrr hamile miyim değil miyim daha belli değil Pazartesi günü veriyim dedim kanı tekrar şuan nöbetçi eczane bulabilir miyiz bilmiyorum eşim uyuyo uyuyor olmasa giderdim dayanılacak gibi değil
Rumiss Gzmklncc canım dayanamıyorsan kalk acile git bi serum anında keser hemde beta hcg ne baktırırsın 1 saat olmadan çıkıyor sonuç