_ozlmm Semilk05 evet hatta demiştim eşime de ne alaka yani oldu olucak iki isim koyalım ilk ismi benim babamın ikinci de senin babanın olsun benim babam demicek mi o zaman niye kayınpederin de ben değil diye 😂😂
Semilk05 _ozlmm ya tabilide ben bu konuları çok saçma buluyorum sizin çocuğunuz kimse karışmasa ortak karar verseniz ne güzeli 🤷♀️
_ozlmm 1S3MANNE İlk defa duyuyorum babalık hakkını 😏 çok ısrarcı belli sizde ikinci ismine koyarsınız ilk isim daha çok kullanılıyor sizin seçtiğiniz kullanılmış olur 😍
Semilk05 _ozlmm bebişe o zaman bi taraf bi isimle diğer taraf bi isimle seslenecek noldugunu şaşırcak yavrucak 🫢
_ozlmm Semilk05 Yani ama ilerleyen yaşında hangisini beğenir ise onu kullanır belki o da ilk ismini beğenir onunla seslenilmesini ister iki isimli çocuk çok var çünkü ☺️
cansualisa Semilk05 erkek ardıç koyucam inş doktorumuzun soyismi hemde Alisa kızımın ismi uyumlu diye düşünüyoruz😍
Semilk05 _ozlmm tabikide orası öyle 2 isimli çok bende erkek olsa iki isim koyacaktım ama babaların adını değil yinede sağlıkla gelsin de isim önemli değil 🫠❤️