Dogru suriyeli afgan dolu dogumhane
Gecen sanci icin gittim ben aksam Poliklinik kapali olunca biliyorsunuz direkt dogumhaneye yonlendiriyorlar orada nst var zaten gectim yattim nst takildi 20 dk sürdü ama masallah hic gelmediyse o an 14 yabanci uyruklu kadin geldi kasap gibi icerisi zaten ciplak dolasan onca kadin biri yerde kendi kendine kusar kimse bakmaz biri nst bekler kapida digeri catala cikmis kendi kendine aglar kimse ilgilenmez bizim Türklerde garibim ses çıkaramıyor korkudan ebeler hemsireler öyle agresifler bagiriyorlar ki. Benim nst bozuk cikmis dedi dr alttan muayne ettikten sonra 10 dk bekletip tekrar nst aldilar 15 dk surdu o sirada kayinvalidem kapidaydi merak etmis zile basmis kac kez acan olmamis kapiyo telefon actirmis haber veremeyiz demisler korkmus kadinda yikti valla ortaligi ne demek haber vermezsiniz gelinimden dogurdumu kaldimi icerde neyi var diye doktoru çağırın bana dedi adam elinse telefonla oyun oynaya oynaya cikti kapiyi ne var ablacim ne bagiriyosun icerisi kalabalik vakti gelen doğuruyor iste diyo ahshsh🤣🤣 ben daha 30 haftaligim kayinvalidem demis gelinin rjski var sancisi var diye getirdim ben ne dogurmasi daha falan iste baskasinin dosyasini okumus kayinvalideme demiski bebek 37 haftalik gözüküyor annede seker var alicaz bebegi kafin düşüp kalmis korkudan ay allahim rezillikti resmen
Kendimi zoe kurtardim oradan bana magnezyum yazayim sana dedi cikarken dedim olue magnorm yada magosit kullanabilirim digerlerine alerjim var dedim
Kim dedi sana alerjin var diye bi yukseldi
Genetik anjio ödem hastasiyim her ilaci kullanamam kafama gore ancak izinli testlerinden gecebildigim ilaclari alabilirim yoksa her yerim sisiyor nefes darlığı yasiyorum kucuk dilim dahi sisiyor diyorum yok oyle bisey diyip bana sacma bi magnezyum yazmis yinede eczanede fark ettim 😁😁