Hafize30_ Merhaba🌼kaç kg ile hamile kaldınız ben 76 kg ile kaldım biraz gerildim. Hamilelik ve doğum sürecimde zorlanır mıyım sizce 😌
Eldgrn Hafize30_ 80 ile hamile kaldım 8. Haftaya kadar 3 kilo aldim 11+5im yarım kilo alıyorum veriyorum değişiyor 83 83 buçuk arası değişiyor
Marblingg Hafize30_ 77 de kaldım bende boyumda 151 36+3 deyim 13 kilo aldim.cok zorlanmadim gerilmedim son 3 4 gundur sıkıntılı geciyo
Deleted4445656 Hafize30_ bende 75 ile hamile kaldım çokta dert etmeyin valla 15 kilo aldım bende kilo alınır verilir abartmadan tadında herşeyi yiyorum valla bu süreç çok güzel mutlu olarak geçiriyorum 🥰 diyete girince mutsuz oluyorum ne gerek var doğunca herkes kilo veriyor neyimiz eksik😅
Onlyyou Fazla kiloyla hamile kalmışsınız en fazla 10 kilo almaya çalışın hayta 8 o zaman sorun olacağını düşünüyorum yeme içmenize dikkat edin
BBuseY Bir tanıdığım 99 kiloyla hamile kalıp 11 kilo almıştı . Sezaryen olmak zorunda kaldı .. Ama sonrası onun kolay oldu o kadar kiloya rağmen dikişlerinde herhangi sorun yaşamadı 🤗 bnce sizinkisi normal