denizz89 Hanımlar kısmetse oniki gün sonra doğum var planlı sezeryan ama ben çok korkuyorum ya bir de acayip heyecanlıyım oyle heyecan varki üzerimde engel olamıyorum kalbimi durduracak kadar nerdeyse ve inanlmz panik biriyim ne önerirsiniz ne yapmalıyım ilk doğumum olacak kısmetse
Melike4242 denizz89 bol bol yürüyüş yap. Açık havaya çık. Yalnız kalıp düşünme. Arkadaşlarınla ya da ailenle konuş
YelizAkta denizz89 aynı sorun bendede var bende çok korkuyorum napıcam bilmiyorum benimde çarşamba günü allah nasip ederse doğumum heyecan dorukta 😊😊
Flz Ben bununla ilgili post açmıştım profilimden okuyabilirsiniz Ben 13 gün önce istege baglı sezeryan oldum ilk dogumum ve gözümü çok korkuttular 😳😳 Ama abartıldıgı gibi değildi kızlar pişman değilim çok şükür agrım acım olmadı ayaktaydım hep :)
denizz89 @YelizAkta Allah kolay kurtarsın canm benim inşAllah korkun ve heyecanın geçer Rabbm yardmcmz olsn🤲
denizz89 @Melike4242 riskli gebelik ve erken dogum olur diye uzun süredir annemlerdeyim canm ve yürüyüş yasak 😕örgü örüp kitap okuyorum ama daglmıyor kafam😕
denizz89 @Flz maşallah canmsn inşAllah bizler de sorunsuz sıkntsz kolay dogum yaparz saglıkla yavrumuzu alırıx kucagmza Rabbm yüzümüze baksın içimizdeki vesveseyi alsn🤲