Ays_cskn Hayirli geceler hanimlar 31+0 olduk sukur ama bir kac zamandir el ve ayaklarimda sicak basmasi var sanki menepoza girmis gibiyim,seker yuklememde sorun cikmadi cok sukur kontrole gidince sorcam muhakkakda benim gibi olan varmi acaba merak ettim.
Dilarakr Ays_cskn 26 dayım bende 2. Trimester başından beri ayak yanmam geçmedi uyutmuyor uyandırıyor çok rahatsız edici gercekten rabbim kolaylık versin 🤭
Melike Ays_cskn Ay benim hamileliğimde öyleydi. Bir de benim çok fazla ödemim oluyordu şişiyordu ayaklarımSürekli ayaklarımı soğuk suya tutup yukarıya dikerdim anca öyle rahatlıyordum 🥲
Oelrlrkmemdmd Ays_cskn Benim hamileliğin başından beri var şekerim falan normal ama ayak el yanmalarım çok akşamları soguk suya tuz döküp ayaklarımı sokuyorum o biraz beni rahatlatıyor
Ays_cskn Melike Benimde sislik var az miktarda acaba ondanmiki ilk hamileligimde yasamamistim o yuzden tuhaf geldi bana bir😌
Melike Ays_cskn Büyük ihtimal ondan artık ödemlenmeye başlıyordur. Sizde soğuk suya tutup dikin aşırı rahatlatıyor 🤭
Gizemozz Tiroid değerlerinize baktırın güzel anneler. Benimde öyleydi tiroid değerim yüksek çıktı ondan oluyormuş 🥺 yarın sabah doktorumla görüşeceğim bakalım ne diyecek 🥺