Bebek2_ 4 aylık hamileyim ve göbeğim daha şimdiden kırmızı renklerde çatlaklar oluşturmaya başladı çok kötü görüntü oluştu ne yapmam gerek ne kullanmalıyım lütfen acil yardım istiyorumm
Ogretmen_Anne_ Bebek2_ bebek yağı lierac bioil bunları kullandım doğuma 18 günüm kaldı canım çok az çatladım yanlardan
brgul_34 Bebek2_ canım sen bide benim karnımı gör😃29haftalık olucaz çatlaklar baya var napıcam bende bilmiyorum o yüzden akışına bıraktım🤦♀️🤷♀️
NilAda16 Bebek2_ bende 16.haftamdayım göğüslerim çatlamış feci şekilde çok çok üzgünüm bugün farkettim😢😢😢
Bebek2_ Melismelo hay allah olmaması için elimden geleni yapicam bakalım söylenen kremleri kullanıcam
Melike Bebek2_ Hamileliğinin başından beri doğal kantaron yağı sürdüm hiç çatlamadı göbeğim. Bacaklarım biraz çatlamıştı onlara da sürdüm kızarıklıkların geçirmişti denemeni öneririm
Ireemkcn Bebek2_ 4.ayım bitti procsin kullanıyorum piyasaya göre daha uygun fiyatlı birde uzun süreli gidiyo karnıma goguslerime kalçalarıma kadar sürüyorum
DemirinAnnesiiii Bebek2_ bebe yağı ve ıncia krem kullandım 37. Haftamdayım daha hiç çatlağım yok. Ama bence krem yda yağ o kadar çok önemli değil aile genlerinde var ise ne yapar isek yapalım çatlama olur örneğin anneannem 8 doğum yapmış bir tane bile çatlağı yoktu
Anne4142 Bebek2_ eline nemlendirici ne geçerse kullan canım bu işin ucuzu pahalısı yok. Elini göbeğine göğsüne götürdüğünde nemli mi diye kontrol et sürekli vazelin yağ krem losyon ve bollllca su iç hamile değilken ne içiyorsan 1 litre fazlasını iç