hilalhanim Havva34 gece aşırı hareketliydi kaburgalarım kırılacak zannettim nefessiz yatıyodum ne sağa ne sola asla dönemiyodum sabaha karşı nişan geldi bebeğim bir kaç kez hareket etti bir anda enerji patlaması yaşadım ne Ağrı ne bir şey kalmadı
Havva34 hilalhanim bugün aşırı sırt bel ve bacak ağrım var onun yanı sıra bizim ufaklikda hiç durmuyor şimdi hastaneye yol aldım bakalım ne diyecekler
Serife_ee 1mercimek_annesi benim sürekli toplanıyor açılıyor geriliyor karnım taş gibi 38+3 deyim bel ağrım var bebek çok hareketli sancım mı var acaba
Havva34 1mercimek_annesi acilden geliyorum şimdi nst ye bağladılar sancı çıkmadı ama kanala girmiş o ağrı yaparmis
Havva34 Barlasinannesi şimdi geldim hastaneden bişey çıkmadı çocuk kanala girmiş baskı yapıyor o yüzden bu ağrıların dedi açılman yok dedi gönderdi eve
1mercimek_annesi Serife_ee ebe anlattığınız şekilde olmasına sancı demişti nst cektiler bende hiçbir sancı belirtisi yoktu ama bebeğim sürekli toplanıp açılıyordu sancı varmış nst de öyle çıktı doktora bir sorun isterseniz
Serife_ee 1mercimek_annesi sancı diye düşünüyorum bende kasıldıkça ağrım da oluyor alttan baskı da var
1mercimek_annesi Havva34 benimki daha kanala girmediği için sancı vardı demek ki 36.haftada sancı oldu serumla durdurdular simdi 39 haftalığız ne kanala yerleşti ne de sancı var bekliyoruz