Bbhr0_ Kızlar 22 haftalık hamileyim yanlışlıkşa epey ağır birşet kaldırdım sonea kendimi kötü hissettim birşey olmşmudur panikledim ya
Pasalarimmmmm Bbhr0_ olmamıştır insallah cnm.panikleme bebeğin hareketlerini hissediyon mu bisey olsa llah korusun kanama bibelirti olurdu
ilkbebekim Bbhr0_ valla doktor ağır kaldırma diyor ama mecbur kaldırıyorum kimi zaman 10 kilo kimi zaman 20 kilo.. yapacak bir şey yok eşim olmayınca o gelene kadar bekleyemem ki… sonrasında çok korkuyorum ama yapmaktan da geri kalmıyorum. Sanırım yer değiştiriyor o ara bebek hareket halinde olduğumuz için bir süre hissetmiyorum hareketini tatlı bir şeyler yiyorum, çok şükür bir problem olmadı inşallah olmaz da çünkü kendi işimi kendim yapmaktan vazgeçemiyorum bir türlü
Nesrincente Bbhr0_ 13 kılo oğlum var 18 aylık daha 38 haftalık hamıleyim gelde kaldırma sen bu cocugu yabi mecbur kaldırıyorum oda daha bebek mecbur ilgi alaka istiyor Rabbım korusun artk
Bbhr0_ Pasalarimmmmm Yok hareketi hala hissetmedim odaya geçtim direk uzandım hareket etse rahatlicam
Seyma0323 Canim ben bir kere bir doktordon bişey okudum, Ilk 3 ay önerilmiyor sonrada önerilmiyor tabi ki ama dedi ki ağır kaldırmak düşüğe sebep değildir bilimsel bir açıklama yoktur, sizi rahatsiz edebilir sonra belinizi vs vs dedi.