Kokturk 2prensesannesiiii evlendikten sonra öğrendik varikosel olduğunu amelyat oldu 5 ay sonra hamiş olduğumu öğrendim 🥰 eğer amelyatlıksa hiç korkmayın eşim ikinci gün toparlandı
Omerva 2prensesannesiiii kardeşimde vardı askerde iken ameliyat olman gerekir çocuk için demişler ama gerek kalmadı prensesimiz 1 yaşında şuan
_edakrsu22 Evet eşim 15 yaşında iken ameliyat olmuş ve askerde iken tekrarlamış ameliyat demişler yine ama olmamış eşim evlendigmzden beri istiyorduk ama olmuyordu sperm testi yaptı sıkıntı yok dediler
2prensesannesiiii _edakrsu22 ameliyata da gerek kalmadı mı sperm sonucu iyi çıkarsa gerek kalmaz ozaman 2.5 mm çünkü doktor 3. Ve 3.5 olunca riskli dedi
_edakrsu22 2prensesannesiiii askerde iken kaç çıktı bilmiyorum ama doktor 6 ayda sperm testi vermesi gerekiyor evlendgmzde yaptırdık doktor bı sorun yok dedi başkada biesey demedi
2prensesannesiiii Kokturk bizim doktor ameliyata gerek yok dedi 2.5 mm diye sperm testi yarın vereceğiz işte bakalım sonuç ne çıkacak gebelik oluyor ama düşük oluyor bizim
Kokturk 2prensesannesiiii bizim sperm testimiz cok kotu değildi sınırın çok az altındaydı bana da 3ml gibi geliyor varikosel ama hatırlayamadım inanki inşallah tutar bebişiniz 🙏
Marsmelow 2prensesannesiiii sperm değerlerinin ne durumda olduğu önemli. Ona göre bir yol izler doktorunuz. Düşük durumunun varikoselle ilgisi olmadığını biliyorum ama kadın doğum doktorunun değerlendirmesi lazım. Bizim de 4 mm fakat doktorumuz ameliyat önermedi şu aşamada. Değerlere göre bakıcam çözüm yollarına.
Birkuzucukbeklerken 2prensesannesiiii 2 tane arkadaşımin eşinde vardı canım ikisi de anne oldu kaldı ki seninki hafifmis birine doktor çocuğun olmaz dediği halde normal hamile kaldı diğeri de baya spermi az olduğu halde hamile kaldı takdiri ilahi ol deyince oluyor canını sıkma
2prensesannesiiii Birkuzucukbeklerken allah yeter ki ol desin gerçekten bizim gebelik oluyor fakat 2 kimyasal bi kürtaj sağlıklı gebelik elde edemedik bakalım genetik testleri nasıl çıkacak🥰🙏🏻 Sperm testi kaldı benim de rahim filmi inşallah temiz çıkar 🙏🏻
2prensesannesiiii sadett bizim doktor gerekli değil dedi ama bilemedim ki iyi sevindim canım çok şükür zaten sperm testi temiz çıkarsa sorun değilmiş bide 3 mm üstü riskliymiş allah korusun🤦🏻♀️
merve2746 2prensesannesiiii hiç bilmiyorum çünkü askerdeyken olmuştu. Dayimda evlendiği hafta olmuştu bu ameliyatı onlarında bir sıkıntısı olmadi. Erkeklerde çok yaygın görüldüğü için kafanızı rahat tutun bence birçok tedavi yöntemi var. Ki ameliyatı bile çok basit bir islem