Cansuyy Kızlar selam korona oldum 10 çok çektim hem bebeğim hem ben nefesdarligi ateş öksürük yemek yiyemiyorum zaten 39 derece 2 3 saat arayla ateşim çıkıyordum… Doktora kontrole gittim qrtik beklemeyelim değerler kötüye gidiyor dedi normal dogum yapacak gücüm yoktu zor nefes alıyordum beni 20 dk içinde hameliyqta aldilar full narkozla Çok korktum çok ağladım tek istediğim bebeğimin kurltulmasiydi eşime ona iyi bak iyi biriyle evlen oğlumuza baksın diye sayikliyordum ..🥺🥺 neyse ablam vardı tek 45 dk sonra gözümü odada açtım ablamın kucağında bebeğim var narkozun etkisiyle yine uyudum .. Doğumdan sonra hemen yine test yaptilar negativ çıktı…. şimdi evdeyiz 5. Gün çok şükür toparlıyorum sorunuz varsa sorabilirsiniz
Cansuyy ZeynepKaya27 40+3 haftamdı normalde 01.08 de doğum yapmam lazımdı Suni savcıyla qma almadılar beni koronayim diye geçmesini beklediler geçmedi..
ElfBrnveminikkizim Ateş dışında belirtiniz neydi? Gebelikte geçirdim şimdi 36haftada benzer belirtiler var. Kalça ve bel ağrısı, yorgunluk, burun akıntısı. Sancı da başladı. Covid mi diye korkuyorum, çok dikkat ettim ama erken doğum riskimde var. Kafam karıştı😔😔
Cansuyy ElfBrnveminikkizim benimde tüm kemiklerim ağrıyordu burun akıntısı vardı yataktan kalkacak halim yoktu bekleme bence doktora görün riskli olabilir
ElfBrnveminikkizim Cansuyy aynen o durumdayım şuan. Maske de hep taktım ama belli olmuyor tabi. İnşallah değildir, 2.kez olmasın inşallah🙏😔
Cansuyy ElfBrnveminikkizim insallah canım korkma Allah sana yardım etsin sağlıklı bir şekilde al kucağına bebişi
ElfBrnveminikkizim Cansuyy testim pozitif çıktı. Gebelikte 2 kere covit olan var mı aramızda? Post mu açsam? Hayırlısıyla bi kucağıma alsam sağlıkla, başka birşey istemicem🙏
Cansuyy ElfBrnveminikkizim korkma Allaha dua et bende çok korktum ama doktorlar tehlike görünce zaten müdahale ediyor rabbim yardımcın olsun
Melake ElfBrnveminikkizim ben oldum kuzum dün doğum yaptım şuan içim çok şükür sağlıklı sağlıkla kucağınıza alın stres yapmayın
ElfBrnveminikkizim Cansuyy inşallah Rabbim zorda olana yardım eder, iyiki yazdınız moral oldu sağolun
ElfBrnveminikkizim Melake sağlıkla büyüsün kuzucuk inşallah. Moral oldu bana da, çok teşekkür ederim. İnşallah toparlıcam🙏