Sinemmmasya Kızlar 22 gunluk bebeğim var sürekli memede durmak istiyor. Yarım saatte bir ağlıyor emmek için her aldiğimda da yarım saat emzırıyorum sütümde var gayet yeterli. Sizin bebeklerınız ne kadar emiyor ortalama tek seferde.
Canselyaren Sinemmmasya valla CNm iki aya kadar bnik oğlumda öyleydi yemin ederim ki dakkada bı emiyordu artık göğüslerim yaradan kanıyordu hizlida kilo alımı olmuştu bu arada ama bn doymadıgini düşünüp mamada vermiştim mama kabul etmemişti sütle idare etmistik
prens_annesii Canım belki emmek için ağlamıyordur . Eğer sütün yeterli geliyorsa yarım saate bir acıkmaz çünkü .. belki başka bi derdi vardır gaz sancı vs .. Benimki iki saate bir emiyordu yarım saat
Sinemmmasya prens_annesii Oğlum kilolu doğdu biraz doktor bana mama ve anne sütü aynı anda ver dedi. Oğlumda mama pek istemiyor emmiyor fazla. Memeyi ne zaman versem susuyor ve emiyo ılginç bi şekilde ama kızım böyle değildi 2 saatte bi yarim saat emer uyurdu
Sinemmmasya Canselyaren Sorma valla hiç bir şey yapamıyorum inanki sadece emzir gazını al derken uyuyo yarım saat sonra yine emmek istiyo napıcam bilmiyorum çok yorucu 😄😄