Ekonomist28- Arkadaşlar açılmaniz yokken 40 haftayı gecen gebeliklerde nasıl doğum yaptınız. Yani suni sancı ile başlatılıp doğum yapan var mi? Ne kadar sürede açılma tamamlandı doğum oldu.
Anneadayi89 Ekonomist28- benim ilk dogumum suyum geldi acikligim yoktu sancimi 1 gece bekledik yeterince gelmedi sonra suni sanci verildi 8 saatde dogurmustum
Alshdksb Ekonomist28- 40+6 da normal doğum yaptım 1 cm ile gittim hastaneye 2 defa suni verildi ve nişanım doğum yapacağım günün akşamında hastanedeyken geldi suyumu da ebe patlatmıştı yaklaşık 17 saat de sancıı çektim
Minikmucizem199 Ekonomist28- ilk doğum da 41 hafta 3 günlük olmuştuk daha ne sancı nede açılma vardı suni sancı fitil falan derken oldu
Anneadayi89 Ekonomist28- evet suni sanci siddetlenince dayanamayip epidural istedim sonrasinda zaten acilmam cogaldi ben meryem ana otu koymustum suya bilmem onun etkisi oldumu acilmam hic yokken birden 5-6 cm derken 10cm i gördü
Ekonomist28- Anneadayi89 masallah ne güzel.. Peki sezeryan hic demedi mi doktorunuz. Benim ki 41 haftada gelmezse sezeryana alacağım dedi. Hic diretk suni ile baslatiriz demedi. Bende açıkçası acilmasiz kendi sancısız suni ile basamaktan çok korkuyorum..
Anneadayi89 Ekonomist28- yok hatta ben sancilara dayanamayip beni sezryene alin diye bagirdim bana kizmisti hic öyle bi sebebimiz yok sezeryan en son acil bi durum olursa demisti
Ekonomist28- Alshdksb Anladığım kadarı ile eğer açılma olmadan suniye baslanirsa çok uzun zaman sancı çekiliyor. Çok kararsizim inşallah baktinler gelir. daha bir hafta vaktımiz var. Ama açılma falan yok belki bu hafta içinde olur..