dogapk Sanki hersey bana dar gelmeye başladı biraz hissetsem bunalıyorum.daha hersey çok yeni rkenden bunları hissetmek saçma değil mi böyle şeyler yaşayan var mi benm gibi? 😀
Medinedogru03 dogapk bende öyleyim ya 10 haftaligim 6 aylık gibi geziyom vallahi şişkinlik olabilir normal ya Bn hepcesofman giyiyom pantolon giyemiyom yoksa nefes alamiyom 🤣
HappyNewMoom dogapk ben 6+5 şuan kıyafetlere sığamıyorum dün anneme söyledim (1.5 yasında kız kardeşim var) regl olamadığından karnın şişiyor rahminde genişliyor belli olmasa da dedi
Gmzbiri dogapk bu tamamen şişkinlikten hissettiğin bi şey. Bebek çok küçük o dönemde. Ama inanılmaz bir şişkinlik ve gaz oluyo. Şimdiden bunaltma kendini daha bunun ilerisi var. 34. Haftadan bildiriyorum😄
dogapk Selamcanim ya bilmez olur muyum ama bunalıyorum ne bileyim sanki kıyafetlerim darlasti göbeğim falan da çıkmadı zaten hadi kilo aldim desem de değil pskolojim bozuldu heralde😀
Gamzecayiroglu Selamcanim bende böyleydim şuan bile 11 +5 haftalığım Şişkinlik oluyormuş vücudumuz alışsın diye hamileliğe göbeğim de vardı bende çok şaşırmıştım şuan gayet iyiyim