cgnduru Ozlem3461 @yaserya benguuusk bebeğimde 34. Haftada başlayan bir hareketsizlik var normalde çok hareketliydi sizdede oluyormu bu çok nadiren hissediyorum
Mercan12 Ozlem3461 sıcak uykusuzluk nst sanci çıkıyor feci bir çatı agrisi kızım hiç durmuyor kıpır kıpır benimki çok beklemeyecek sanirim 35+1
yaserya Yanıyoruz. Saatleri saymaya başladım artık. İyice de ağırlaştım. Sağlıcakla bir an önce gelsin diye dua ediyorum
benguuusk cgnduru 2 gün önce oldu hıç hareket etmedi 24 saat etmese sıkıntı oluyormuş doktorum öyle demıştı bu 2 gündür çok hareketli
cgnduru benguuusk 24 saat sürmüyor ama normalde hiç durmayan bir bebekti şimdi öyle değil nerden baksak %40 hareketleri azaldı onu kafama takıyorum
Cutebut 35+3teyim doktorum bebek aşağı inmiş fazla hareket etme yat dinlen bol bol dedi. Biraz fazla ayakta kalınca kasık ağrısı oluyor 🥴 Bide doğum korkusu geldi çok fena doğumun iki türlüsündende korkuyorum 🥺
Ozlem3461 Benım için en kötüsü şuan geceler kabus oldu sıcaktan uyuyamıyorum hiç. Uykuszluk ve sıcak en büyük kabusum şuan 🥵