iremanne52 9 haftalık hamileyim ve mide bulantısı , iştahsızlık , sivilcelenme , vücutta çatlak problemleri yaşıyorum , iyi gelen önerileriniz varsa dinlerim 😍
Kleopatra- Şimdiden çatlak olması kötü olmuş. Vücuttan vücuda fark gösteriyor ben krem kullandım 26.hafta da harita gibi olmaya başladım ne yazık ki. Bio oil,veya lierac almanızı öneririm. Yoksa çatlağın önünü geçemezsiniz. Fazlaca hoşnut olunmayacak bir görüntü veriyor ileriki zamanlar da. Mide bulantısı için bilemiyorum ben yaşamadığım için. Sivilcelenme için ise ben bir sabun ve krem kullanıyorum. Çok iyi geliyor. Kullanmasam yüzüm ne hale gelirdi hiçbir fikrim yok. İştahsızlık için ise kendinizi biraz zorlayın. Ama bir yandan da iyi kilo almanızı önler ben 16 kilo almışım 31 haftalığım üstelik. Meyve yiyerek sebze yiyerek kendinizi sağlıklı beslenmeye yönlendirebilirsiniz. 🌸
melikeplt96 Kleopatra- sivilcelenme için hangi sabun ve kremi kullanıyorsunuz aşırı sivilcelenme sorunu yaşıyorum 16. Haftadayım
Kleopatra- melikeplt96 Lo Rochenin sabununu kullanıyorum aşırı aşırı iyi. Trendyolda var. Birde Bioderma var oda trendyolda mevcut. Birde Argutin var serum lekelere karşı oda çok iyi