soilsmell Minik1Civciv yok hayır ultrason ile ancak bazen geç duyulan oluyor çevremde 6. Haftasında duyanlar oldu annenin karın yapısına kilosuna göre değişkenlik gösterebiliyor endişe etmeyin yani hatta birisi yazmıştı buraya kalp atışı yok denildi kürtaj olacağım gün kalp atışı başladığını öğrendik filan yani bazı bebeklerde kalp atışı yavaş da olabiliyor bu da zamanla düzelebiliyor
soilsmell Minik1Civciv görünür inşallah canım 7. Haftaya kadar yolu var ya da başka doktora da gidebilirsin mesela arkadaşımın başına geldi kalp atışı duyulmamıştı hatta dedi ki haftaya gel duymazsak kürtaj dedi kız aynı gün çıktı başka bir doktora gitti gayet güzel duyuldu kalp atışı yani kullanılan cihaza doktora göre değişiyor bu durumlar ama endişelenme yani duyulur görülür Allah’ın izniyle dua et rabbim neleri oldurmadı şu güne kadar
Minik1Civciv soilsmell çok sağol kuzum pazartesi başka doktora gideceğim inşallah Allah büyük yavrumu bana bağışlasın öncesinde iki kaybım var
soilsmell Minik1Civciv amin amin Allah gönlüne göre versin kimseyi evladıyla imtihan etmesin inşallah
Pnryprk Ben reglim 12 gün gecikince gittim. Doktor muhtemelen 5 buçuk haftalık keseyi görebiliriz ama göremezsek korkma haftaya yine bakarız dedi. Sonra bir baktık hem kese hem bebek hem de kalp atışı :) doktor Bile şaşırdı
Tansu15 Tepeler evet ben 6 haftalık hala göremedim. Cihazdan da değişiyor ama seninkisi daha erken. Ben alttan baktırmak istemedim.