_orhanbusra01 Mervekara5 bizde 8 haftalığız canım benim doktorum kasık ağrısı bel ağrısı var mı dedi bend evet var dedim ohh süper onun olması iyi dedi, sürekli olmuyor ama benim bazen böyle bı anda giriyor kasıklarıma
Gzdmrt2905 Mervekara5 canım benim de bugün sol kasıgım ara ara batıyor 9+2 deyim bi de ağır grip geçiriyorum vücut direncim iyice düştü 😕
soilsmell Mervekara5 rahmin her geçen gün daha da büyüyecek ve bu ağrılarla yaşamaya alışacaksın ben ilk çok korkmuştum meğer normal bir olaymış bırak ağrısın ağrıdıkça yat sen 😉
Sanal_koala00 Mervekara5 11+1 deyim canım gebeliğim başından beri sol kasıkta ağrı var normal bence rahim büyüyor
Mervekara5 _orhanbusra01 yaa çok sevindim benim de bel ağrım ve kasık ağrım çok yoğunlaştı bu aralalar özellikle 💁🏻♀️
_orhanbusra01 Mervekara5 aynen canım normalmiş işte ve olması gereken bseymis bı sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle alırız kucağımıza sağ salim bebişlerimizi 🥰🙏🏻
Damlacaa Çok normal rahminiz büyüyor ağrınızın olması herşeyin yolunda olduğu anlamına geliyor hepimiz yaşıyoruz :) Ama kötü haber ne yazık ki gecmiyo 🥴 25+5 hâlâ daha adet sancısı gibi çekiyorum. Sağlıklica gelir yavrunuz inşallah 🌸