Tuana_ Evet kızlar yarın itibariyle spor ve diyete başlıyorum 2 ay oldu doğum yapalı ama aşırı çirkin bir göbeğim var onun için diyete ve spora başlıyorum önerisi olan varsa alırım şöyle yaparsan zayıflarsın dediğiniz
Gamzesaa Tuana_ karın bölgesi için bol bol su için ben sadece su içip yürüyerek 10 günü bulmadan gebelik öncesi göbeğime döndü
Tuana_ 2bebe1gebe ya spor dediğim biraz yürüyüş biraz da spor aletlerine binicem öyle aşırı bir spor değil
umran__ Tuana_ 2bebe1gebe Gamzesaa kızlar ya bende size ne sorucam. Sezaryen olma ihtimalim var doğumdan kaç gün sonra korse takılabiliyor ve bildiğiniz korse varmı aklım çıkıyo göbeğim eski haline dönemeyecek diye
Tuana_ Gamzesaa suyu da aslında çok içiyorum ben yürüyüş yaparken korse de takıcam inşallah faydasını görürüm
Tuana_ Kleopatra- ben normal bir korse aldım öyle sezeryan sonrası takılan korseden almadım kuzum normal bir korse alıp takabilirsin
Gamzesaa umran__ ben korse almadım 5.6 günde göbeğim normale döndü o yüzden gerek duymadım ilk günlerde tülbent bağlayın demişti doktorum sıkı bi iç çamaşırıyla ona da ihtiyaç duymadım ama bir haftadan önce takmayın diyorlar en azından su geçirmez bandı çıkarana kadar
Tuana_ umran__ kuzum ben 2 hafta sonra 2 gün taktım ağrım oldu çıkardım ama şimdi 2 ay oldu doğum yapalı şimdi takcam işte spor diyet Göbek gider diye umuyorum inşallah gider
2bebe1gebe umran__ ayaklandığın an istersfn takabiliyosun ama çok sıkan korseleri kullanma demişti doktorum ben hiç takamadım o ayrı
Meowmeow Ben de burda durayım merak ediyorum. Doğumdan yapıp eski haline dönen var mı? Nasıl verdiniz, yürüyüş filan yapabildiniz mi?
Tuana_ Meowmeow ay inşallah döneriz be kuzum şimdi işte korse takıp diyet yapıp göbeğimi eritmeye çalışcam