Meliisa Benim kızcem olacak hareket düzeyi iyi günün bazı zamanları yoğruluyo hamur gibi her yere dönüyo sağ sol aşağı yukarı tepkisi süüper 😁 tam bir şapşiiik elimi koyduğumda yada her hangi bi ses olursa da tepkileşiyo 🤩🤩
Sumeyyeabdi Meliisa ya maslallah kaçıncı haftadasınız bnm kızımda yemek yerken tepki veriyor bugun detayliya gittik yüzünü göstermedi bize 😃🥰
esradgn123 Meliisa Oyy maşallah 🧿 Benim kız da babasının sesine ve benim kitap okumama çok tepki veriyor 😍🦦
Meliisa Sumeyyeabdi 34 hafta olmuşuz bugün geldik kontrolden de nst ye girdik biz de 😊 Kızlar gizleniyomuş genelde sizin kaç haftalık
huysuzhanm Meliisa benim kısçe de öyle hiç durmuyor diyebilirim çok hareketli sabah akşam bazen uykumdan bile uyandırıyor beni 32+4 deyiz ama çok hareketliyiz nts çektirirken durmadı hiç hep cihazı oynattı yaramazlık yapmaya şimdiden başladı doğunca neler olcak görücez 😂
Meliisa huysuzhanm hahahah 😂 senin kısce aynı benim ki nts de durmadı cimcime yuvarlak aleti tekmeliyo 😅😅
Sumeyyeabdi Meliisa evet canim çok güzel duygu bide geçmeyen boğaz agrim var öksürük falan nasil gecer ’ya 🥴
Sumeyyeabdi Meliisa teşekkür edrim canim sicak havalarda ilik su icmek biraz zor ama ılık su içiyorum ☺️