Bebetonun_motheri Kızlar buradan bir arkadas demişti devlette parayla özel odaya çıkılıyor cok ilgileniyorlar diye doğrumudur ki ben ilk defa duydum ve hastanede kime sorabilirim ücreti ne kadardir acaba
Minnakelif Bebetonun_motheri ben zannetmiyorum özel oda vardır belki ama özel ilgi olacağını sanmam. Sadece anne ve bebek için ayrı yapılmış bi oda olabilir belki. Arastirmak lazım
Selamcanim Bebetonun_motheri üniversitelerde oluyor da normal devlet hastanelerinde olduğunu sanmıyorum. Bilemedim. İzmir’de dokuz Eylül üniversitesinde oluyor mesela. Geçen arkadaşım doğum yaptı. Önceden özel odaya yazıldı. Doğumda da bildiğin özel gibi takıldı odasında.
Bebetonun_motheri Selamcanim Kastamonu devlet hastanesindede olmuş galiba. Arkadaşınız ücret ne kadar verdi peki bilginiz varmi ve nereden yazilicazki
Selamcanim Bebetonun_motheri bir fikrim yok. Hastaneye gidince danışmaya yada doktora falan sorun isterseniz.
busepoyraz @Bebetonun_motheri ben aydında oturduğumuz zaman duymuştum geçen sene ama her devlet hastanesinde oluyomu onu bilmiyorum biz gittik ücret istemediler size hastanenin ufak tefek eksiklerinde liste yapıyoruz onları alıyosunuz sadece ücret ödemeyeceksiniz dediler bizde kabul etmiştik aslında ama farklı şehire taşınnca orda yapmaadım doğumu
Esrakky Bebetonun_motheri Evet dogru annemde amelıyat oldu özel odaya aldık gecelıgı 250 gibi bir şeydı sanırım suan degişmiş olabilir ama ilgi devlete herkese aynı sadece oda daha rahat oluyor cok iyi olmusştu bizim için oda tek kişikti ve konforluydu
Minikkmucizemm @Bebetonun_motheri evet var canım doğru duymuşsun ben ilk doğumumda özel odada kaldım araştırma hastanesiydi her hastanede var mı bilmiyorum ama hastaneye gittiğimde öğrenmiştim yatış işlemleri yaptırdığın yerde danışmadan sorabilirsin
Bebetonun_motheri Minikkmucizemm Benim doğuma 2.5 ay var canım önceden isim vermek lazimmis felan dediler yarin esim sorucak senden ne kadar ucret aldilar kuzum
busepoyraz @Bebetonun_motheri onu bilmiyorum ama iş kuraya vs kalacak olsaydı direk özele giderdim zaten