Dubletombikdoner merhaba ben bu doğumumu zeynep kamil de yapmayı düşünüyorum süreç nasıl ilerliyor. Sezeryan için lazer kesim dikim falan oluyor mu ? Refakatçi durumu vs bilgilendirme alabilir miyim 😍😘
Mysaa Dubletombikdoner duyduğum kadarıyla orayı çok tercih etmiyorlar neden bilmşyorum da kalabalık bi hastane sanırım Ümraniye devlet hastanesi daha güzelmiş temiz felan yine arkadaşlar da yardımcı olur bilenler felan 😊😊
Dubletombikdoner Mysaa yaaaa aslında kartal da oturuyorum. Orayı normal doğum için asla kullanmam. 1. Doğum için tecrubeliyim😂 ümraniye de uzak aslında heryer uzak ama kartal da olan var mi acaba
Mysaa Dubletombikdoner ay orayı bilmiyorum canım ama o zaman İlhan varankta güzel diyolar ümraniyeden yakın dusunursen 😀
Dubletombikdoner busra-M 🤯 ben normal dogum için gittim 4 cm açıklık vardı sadece nst de sancim çıkmıyordu.ama felaket yerlerde Sürünüyordum sancidan almadılar yatis yapmadılar 🤔 sonra cok sinirlendik başka hastaneye gidene kadar sancimdan artmış zaten açıklığım
Alpisinannesii busra-M ne zaman doğum yaptınız benimde yakın merak ediyorum bilgilendirebilir misiniz acaba ?
busra-M Dubletombikdoner hadi ya üzüldüm adınıza, galiba doğum acilden geçebilmek önemli 😁 Kata çıkınca her şey mukemmel
Dubletombikdoner Mysaa Ay bana birşey demeyin bu konuda çok dertliyim 😂 yolda dogurtacaklardi bana 😅😅
Dubletombikdoner busra-M Valla öyle birinci de çok çektim bunda çekmek istemiyorum😂 teşekkür ederim😍😘
Azizinannesi2 Dubletombikdoner maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏❤️❤️ benimki de 10 ay 4 günlük 😂😍