Busragulten Kızlar kullanıp memnun kaldığınız Sezeryan sonrası önerebileceginiz Korse Var mı ? Hangi marka ve korse nasıl olmalı ?
Kleopatra- Busragulten Owli güzel diyorlar. Trendyol da var. Ama bende araştırıyorum. Kullanıp memnun kalan varsa yazar umarım.
Htcnal Busragulten Owli ,owli bin kere owli .Icerde bir tane daha mi var diye sordular gobegim icin ,oyle kalmisti sezaryen sonrasi ,dikislerimden dolayi duzenli bile kullanamadim yine de 3gune kalmadi indirdi şişliği .
Busragulten Kleopatra- Kleopatra- Owli duydum bende ama memnun kalan yazarsa daha iyi olur bizim içinde
Htcnal Kleopatra- hayir sadece korse.Tayt gunluk hayatimda giyiyorum ama oyle inceltici ya da toparlayici korse ozelligi olanlardan degil.
Sedefege Owli muadili bir korse var trendyol da ben çok memnun kaldım RAJ markası. 8. Gün kullanmaya başladım ayağa kalkmamı ve bel ağrımı çok güzel şekilde düzene soktu. Yorumlarında çok güzel zaten uçuk paralar harcamaya gerek yok müthiş iş görüyor
Kleopatra- Sedefege Karnınızı indirdi mi peki ? Yani gerçekten denildiği kadar işe yarıyor mu ona göre bende alayım yavaş yavaş.
Sedefege Kleopatra- o konuda bişey diyemem çünkü hamilelikte pek kilo almadım 1 haftada verdim hepsini. Ama şu var kilo verdikten sonra taktığım halde sürekli beden daraltıyordum demekki baya işe yaramış. Trendyol dan bak tatlım yorumlara belki içine sinmez herkes farklı özellik arıyor mesela çorapta bile ben ne kadar memnunum desemde belki senin beklentin farklıdır. Ha bu arada sezeryan oyuntusu var temas etmiyor