Elisarli Kızlar iki gündür kilodum ıslanıyor sürekli önce terden sonra akıntıdan sandım ama değil idrar yapmışım gibi baya ıslak oluyor tam orta yer acaba suyum mu geliyor ki
minikkurabiyelerinannesi Elisarli Olabilir ihmal etmeyin gidin bence çünkü su gelişinden sonra 24 saat içinde doğum yapmanız gerekiyor enfeksiyon kapmamak için.
Tospikannesiiiii Elisarli valla haftan ileri ise kaçırıyor da olabilirsin cidden anlaşılmıyor oda ama tabiki Bi görün derim
Haticecebrail21 Elisarli yapiskan ve kokuluysa bebegin suyu oluyormus.Bende de sızıntı oluyor doktorum bana 1 su bardagini tasirmadigi surece sıkıntı yok demisti oylece bekliyom
Gozde5 Tospikannesiiiii ben 18 haftalik hamileyim bendede idrar geliyo anlayamadim bu haftalarda olmaz diye biliyodum
Tospikannesiiiii Gozde5 benim sızma hamilelikte başından sonuna oluyo günlük ped siz ya da peçete siz duramıyorum canım çok aşırı da gidiyorum zaten tuvalete tuvaletten çıkıp geri giriyorum o derece
Tospikannesiiiii Elisarli su degil benim idrar canım ilk gebelikte de oldu Bi iki defa foş diye geldi hatta su sandım gittik idrar 😊 benim ilk gebelikte suyumu dogum anında ebe patlattı o derece gelmedi yani sadece idrarı hissetmiyorum baskıdan
Elisarli Tospikannesiiiii anladım belki benimde öyle birşeydir 3 gün sonra kontrolüm var soracağım bakalım ilk gebelik olduğu için tecrübesizlşkten herşeyden pimpikleniyorum 😀
Tospikannesiiiii Gozde5 bendeki idrar canım o yüzden sıkıntı yok bende ilkte çok telaşlanmıştım ama şuan rahatım aynı doktor takipli yim suyum falan çok iyi kontroller de yani gebeyken bende idrar kaçağı oluyor malesef
Gozde5 Tospikannesiiiii bende hiç idrar tahlili falan yapılmadı doktor 22. Haftada yaparız demişti tabi bu idrar kaçırma olayını bilmiyo siz hep test verdiniz mi acaba