Snmbysl Merhabalar hanımlar Biz 34 haftalıgız suan bilenler vardır büyük ihtimal etken doğum riskimiz vardı🥺 çok şükür 3 hafta geçti üstünden tedaviler işe yaradı 34 gördük şimdi kilo aldırmak için elimden geleni yaptım küveze girmesinden çok korkmustum çünkü şimdi kızcem 2800 olmus boyuda 50 cm doktorum yasamsal fonksiyonları tamamlandı doğarsa sıkıntı yasamazsın dedi tabi ama kaç gün kalırsa o kadar iyi dedi haftalık 350 gram alıyor minnoşum 🥰 ama sezeryanmı normalmi karar veremiyorum hiç 4 kiloyu gecer böyle devam ederse dedi doktorum nasıl doğrcam acaba😅 Sizde durumlar nasıl🤗
Canselly Snmbysl bizimde riskimiz var 32+5im 32 de gittim 1860 grmda daha nasıl kilo aldıracağım hiç bilmiyorum haftaya çarşamba kontrolümüz şöyle 2500 falan olsa en azından 😔
Twinmommm Snmbysl Maşallah kuzum neler yiyorsun öyle haftasına göre güzel kilo almış 😇 Benimde kilo aldırmam lazım ikizlerime en azından 2500 üstü olsak iyi olur 😇🙏🙏
Snmbysl Canselly maks 400 gram alıyor canım bebisler onun içinde bolca su içmen lazım kasar peyniri mut süt yogurt meyve et falan yemen lazım
Pinpirikanne Canselly bnde bebise kilo aldrmaya calsiym bulursan yöntem banada soyle cnim vitamin takviye mi alsam dym bnde
Semra41 Ben 33+6 yım bebiş 2550 gr benım doktorum haftasına göre ⅔ hafta önde dedı 37 de sezaryen olcam sıze gelısımle ılgılı bısey dedımı
Snmbysl Semra41 benim bebiste suan bi haftada fazla önde gidiyor ama sezeryan tarihi vermedi her hafta kontrole gidiyorum iste bakalım ne der bilmiyorum hiç
Snmbysl Esrakky canım ben en az 3 litre su içmeye özen gösteriyorum işte kasar muz süt yogur badem meyve et ne bulursam yiyorum çünkü bsta çok korkmustum ama benim bebiş bir iki hafta önden gidiyor gelisim olarak onunda etkisi var tabi
Seymaatas Ben perşembe günü gittim 33. Haftada 1950 dedi ve bir hafta geriden geliyor dedi yememe dikkat etmeliymişim 😔
Snmbysl Seymaatas 2 hafta önden gitmesi yada 2 hafta geriden gelmesinin bi sıkıntısı yokmus canım sıkma canını yedigine içtigine dikkat et sürekli bişeyler atıstır düzenli uyku bol su ile insallah bebisin haftasıyla uyumlu olur
Pinpirikanne Seymaatas banada 1 hafta geriden geliyor dedi 2088 gram dedi dikakt etmeye calsiym canm bsey sormak istiyorum acaba dogumu adet tarihimize göre mi bebek gelisimine gore mi dusuncez?
Snmbysl Pinpirikanne adet tarihi canım usgde bazen yanılma payı olabiliyor malesef net olan adet tarihindir
Pinpirikanne Snmbysl haklısın..bnde kilosu az degince cok üzüldüm bastan ama çoğu kisiden usg olcumu birebir tutmuyor yaniliyor diye duydum ki bemm ilk oglumdada fazla çıkmıştı
Snmbysl Pinpirikanne yani biz simdi kilolu falan diye seviniyoruz ama 100 200 gram asyada da cıkabilir degişiyor malesef