Mebus tazecikannee 8 Temmuz da mıydı başlangıç adetiniz. Hamile olsaydım şuan 4+4 olucaktım ama adet olucak gibi hissediyorum 2 3 gün gecikti adetim ama bazen gecikmeler oluyo adetimde ne zaman öğrendiniz acaba
Arirang Mebus Bende hamilelik belirtisi hiç olmadı. Sadece adet olacak gibi ağrım vardı. Hamile de olabilirsiniz ☺️
tazecikannee Mebus 7 temmuzda adetliydim adetten 5 gün önce öğrendim kasıklarımda ağrı göğüslerimde dolgunluk bel ve sırt ağrılarım vardı ama adet olucam sandım yinede test yaptım pozitif çıktı darısı sana inşallah canım 🌸
Duygumut Sanırım 5-6 haftalığız, haftamızı tam perşembe günü öğreneceğiz ama geçen hafta salı keseyi minicik gördüm yeni oluşmaya başlamıştı. 6 gün adet geçikmesi ile 6754 beta değerde öğrendim. Perşembe kalp atışını duyar mıyız acaba?
Duygumut Minik1Civciv benim 3 cm idi aradan 8-9 gün geçiyor belki kalp atışını duyarız :) ay inşallah
Minik1Civciv Ffnur inşallah kuzum benimde iki Kaybım var sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah ♥️🤲🏼
Mebus Arirang bende de hiç bi belirti yok işte adet olucak gibiyim sadece on günden beri falan kaşık ağrım oluyor sabah uyandığımda bazen. Ama adetten üç gün önce test yaptım negatifti diyorum hani çıkmaz mıydı son ilişki 17 sinde olmuştu sonra göreve gitti eşim zaten şuanda da 3 gün geçti adetin üstünden
bhrey bende yenı hamıle oldugumu öğrendım reglimden bir önce idrar testi yaptım çizgi çıktı .bugün gecıkmenın 2. günü ve beta değerim 153 sizce normal mi perşembe bırdaha verıcem ama korkuyorum kımyasal olmasından
m_k34 Minik1Civciv bende de pıhtılaşma var perşembe öğrendim hamileliğimi ve bu perşembe anca randevu bulabildim umarım geç kalmamışımdır 😔
Mebus tazecikannee inşallah adet günümden üç gün önce erken gebelik testi yaptım olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ama hayırlısı yarında olmazsam bi test yapıcam
Arirang Mebus 17’sinde döllenme olduysa belli olması gerekirdi canım. Bende de 17 Temmuz’da yumurtlama olmuştu. Geçen hafta öğrendik
m_k34 Minik1Civciv coraspirin vermişlerdi daha önce bilemiyorum kullansam mi kullanmasam mi 1 gün daha sabır edicem