Melissamom Minik1Civciv kuzum 6+4de hem keseyi hem de kalp atışını dinledik beta değerime baktırmadım ben de 😍
Minik1Civciv Melissamom yaaa benim kan pıhtılaşma var kuzum yoksa bende 6 haftaya kadar beklemek isterdim hep kese hem kalp atışı için ama kese görür görmez iğneye başlamam gerektiği için erken gidiyorum inşallah keseyi ve minnacıkta olsa bebişimi görürüm iki kaybım var 💖🤲🏼
m_k34 Minik1Civciv bende de pıhtılaşma var perşembe öğrendim hamileliğimi ve bu perşembe anca randevu bulabildim umarım geç kalmamışımdır 😔
Funda2858 Benımde değerim 18 binde yarın randevum var inşsAllah görürüm bende 🙈🥰 Bir de kese gözükmesi için idrara sıkışık olmak lazımmı acaba 😅🙈
Minik1Civciv tazecikannee yaa maşallah sağlıkla ilerlesin Gebeliğimiz inşallah sağlıkla gelsinler ♥️🤲🏼
Seb Minik1Civciv 4 haftalik ile baslangic yaptik bakalim haftaya sali kontrole gidecegim 5+1 oluyor pazar gunu betam 210du. senin beta degerinede cok sevindimm haber ver doktor sonrasi canim insAllah guzel haberlerle bekliyor olacagm
Minik1Civciv Seb ayyy canım benim Allah razı olsun haber veririm tabiki ♥️🥰 seninde sağlıkla artar inşallah sende görürsün sağlıkla gelsin bebişler Rabbim yüzümüzü güldürsün ♥️🤲🏼
Gizeem45 Minik1Civciv ilk betam 156 ile ögrendim 4+6 da minicik kesemizi gördük 😇 Simdi 5+1 is 😇🧡 Hepimiz saglıklı bir gebelik gecirip miniklerimizi kucagımıza alalım 🧡🧡
minigiminannesi03 Minik1Civciv 4haftalikken keseyim gördüm daha kalp atışını duymadım inşallah duyacağım
2melekannesiiit Minik1Civciv 5+3 de kese gördük 6+4 de kalp atışı duydm su anda kanamam var yatıyorm 7 hafta tam🥺
Minik1Civciv 2melekannesiiit geçmiş olsun kuzum inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun. Bebişinle birlikte ♥️🤲🏼