Daha önce bir post açmıştım bebeğimin hareketleriyle ilgili , yardımcı olan arkadaşlar vardı, @Supermumy @Merveyaz hatırlayabildiklerim bunlar diğerleri kusura bakmasın lütfen 🙏
27+0 da dışarıdaydık. Hava biraz serindi ve tuvalet ihtiyacım vardı. Gaz sancısı oldugunu düşünmüştüm önemsemedim o yüzden.. Eve geldik ama baktım geçicek gibi değil gözüm saate ilişti. 3 dakikaya bir ağrım oluyordu dedim ki bu doğum sancısı olamaz, sanki doğum sancısını daha önce yaşadım da..
Lavabo ihtiyacımı gidermeye gitmiştim bir baktım kanamam gelmiş adet kanaması gibi.. hastaneye nasıl gittik hiç hatırlamıyorum bile. Nöbetçi doktor muayene etti ultrasonla baktı 2 cm açıklık var dedi sancıyı durmamız lazım dedi tedaviye başladı. Sancılarım durunca rahmimi dikiceklerdi. Bebeğim ultrasonda gerçekten tekmeliyordu rahmimi bir an önce çıkmak istiyor gibiydi..
Sabaha kadar sancılarım dinmişti az da olsa. Kendi doktorum geldi muayene etti ve bebeğimin asla durmadığını doğumu başlattığını söyledi.. Rahmim dikilse bile sancım olduğu için fayda etmeyeceğini söyledi. acil olarak sezeryana alındım her şey o kadar ani gelişti ki..
Anestezimi oldum masaya yattım 10 dk olmadan başladı doğumum. Bebeğim 5 dk da çıktı göstermediler ama yan masamdaydı çocuk doktorları başındaydı gerekli solunum desteğini muayenesini vs ilgileniyorlardı.
Derken ameliyatım bitti önce bebişim yoğunbakıma sonra ben odama çıktım..
Hani bazı çekinceler vardır çatı muayenesi acıtır mı, sonda uyuşukken mi takılır vs. İnanın bunlar aklıma bile gelmedi çok gelip geçici şeyler bebeğim söz konusu olunca hiçbir şeyi gözüm görmedi resmen doktorlara teslim ettim kendimi.
Doğumum Ankara Koru Çukurambar’da oldu doktorum Elif hocam ♥️ şükürler olsun ki yenidoğan yoğun bakım üniteleri vardı. Doktorum olsun ameliyat ekibi olsun yattıgım kattaki hemşireler olsun herkes çok yardımcı oluyor.
Bebeğim kuvözde şuan sizden bol bol dua bekliyorum, sütüm şuan az geliyor az olsa bile hemen hemşirelere veriyorum bebeğime şifa olsun inşaallah 🙏♥️